purple_rain je napisao/la:
Jel može netko napisati pitanja koja je ovih dana profesorica postavljala na ispitu? tnx

Danas je odgodila ispit puno ljudi, prebacila ih za sljedeću srijedu. Ko nije upsian nije ga pitala za danas.
Ljuta je i više ne pušta kao prije, danas je iz TG-a od 4 prošlo samo dvoje ljudi, razlog se idioti od ljudi koji idu toliko nisko na profesoričin intelekt i ugled da izađu a da ne znaju koji ispit polazu, eto toliko. Da cijelu noć nije mogla spavat jer ljudi prolaze a ne zanju ništa i da to ide njoj na savjest i da posli jučerašnjeg dana (utorka) danas (srijeda) više neće tolerirat, a bome i nije. Ja sam naučio pa sam i prošao, a pitanja od cura koje su pale bila su dosta zabuljena i neuobičajena.
Radi balvana će sad drugi ispaštat. Profe vam nema u 7mj na roku. Samo do kroz šesti ali nije rekla kad će se povuć.
Moja pitanja:
- Vrste avala, detaljno o svakom (a ja sam znao samo općenito samo)
- Kupoprodaja sa posebnim obilježjem (nije direktno pitala sa specifikacijom namjerno da sam spomenem i da vidi jesam od ovih balvan revolucije)
- ugovor, prodaja, zakonske definicije
- Nadoknada štete kad isporučitelj ne isporuči robu
- sistematizacija Tg-a (falio sam raspored dispozitivnih normi, pa me ispravila inače sam sve rekao)
Znao sam o svemu nešto, puno lošije nego društva, ocjena je dovoljan (2) zasluzeno za prolaz. Mislim da bi ocjena bila isto tri da nije bilo balvana od jučer.
Žena je prva liga, kulturna, DOBRA, mirna, daj ljudi ne budite totalni kreteni, respektirajte starije profesore.
po onom što sam čuo, jučer je jedna kolegica izašla nakon ispita i počela se derati(ok, vjerovatno je to u njenoj vukojebini normalan razgovor) na sav glas da je ona pročitala pola skripte, a prof je pustila... svi mi želimo proći ispit što lakše, ali izaći na ispit, a ne znati ni minimum koji prof traži i još poslije bez imalo stida dernjavom o tome obavijestiti cijeli fakultet u najmanju ruku pokazuje kretenizam i nepoštovanje dotične kokoši... a što se tiče respekta, nažalost, većina naših kolega nema pojma što je to...