Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 13 lip 2026 18:35.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 05 lip 2012 14:36 
Forumaš

što bude najčešće na ispitu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lip 2012 09:40 
Aktivan

može li mi samo ko potvrdit jel su sad u pismenom zadaci i teorija skupa i je li to vrijedi i za studente po starom sistemu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 09:40 
Aktivan

termit88 je napisao/la:
može li mi samo ko potvrdit jel su sad u pismenom zadaci i teorija skupa i je li to vrijedi i za studente po starom sistemu?

19.6 ti se piše prvo statistika zadaci pa iza toga se pise teorijski dio iz statistike,informatike i metodologije,ispit traje 3 sata,mislim da je i za stare studente tako ,nisam sigurna,popodne su asistentu Barbariću konzultacije pa otidi do njega ili ga zvrcni telefonom!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 10:02 
Aktivan

nellybelly je napisao/la:
termit88 je napisao/la:

19.6 ti se piše prvo statistika zadaci pa iza toga se pise teorijski dio iz statistike,informatike i metodologije,ispit traje 3 sata,mislim da je i za stare studente tako ,nisam sigurna,popodne su asistentu Barbariću konzultacije pa otidi do njega ili ga zvrcni telefonom!

fala na informaciji...inace jel znas mozda kako je sad to sve raspoređeno količinski po ispitu, koliko bude zadataka i iz cega najvise?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 12:34 
Forumaš

Ako sam dobro shvatio nova caka na dijelu ispita što se radi na računalu je ako traži prosjek, zbroj itd. koristimo gotove funkcije s alatne trake, a ako pita SUM, MOD itd. onda trebamo sami pisati formulu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 16:19 
Aktivan

touring17 je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio nova caka na dijelu ispita što se radi na računalu je ako traži prosjek, zbroj itd. koristimo gotove funkcije s alatne trake, a ako pita SUM, MOD itd. onda trebamo sami pisati formulu?

Od kada je ta caka,ja sam izasla u 4 mjesec i prosla bez problema, nisam trebala sama upisati formulu bile su gotove funkcije s alatne trake.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 16:22 
Aktivan

termit88 je napisao/la:
termit88 je napisao/la:

fala na informaciji...inace jel znas mozda kako je sad to sve raspoređeno količinski po ispitu, koliko bude zadataka i iz cega najvise?

U 4 mj ti je ovako bilo:
1zadatak:aritmeticka sredina,mod ,st.devijacija...koliko se sican :wh
2zadatak:indeksi
3zad: hi kvadrat test
4zad:linearna regresija...bude ti jos po svakom zadatku podpitanje a,b,c,d ..i grafovi naravno..sve ti bude zastupljeno vise manje!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 16:27 
Aktivan

meni je u 4 mj.bilo iz prakticnog dijela ovako; word:iz zakona kopirati tekst promijeniti font slova,nakositi,zaglavlje itd..
excel izracunat st.dev,sum,average koliko se sjecam i graf te power point slike kopirat..prelako stvarno

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2012 16:33 
Aktivan

dali jos postoje liste za komp. za informaticki dio ispita? i ak ima koliko dana prije ispita se triba zapisat?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 00:09 
Aktivan

U 4 mj ti je ovako bilo:
4zad:linearna regresija...bude ti jos po svakom zadatku podpitanje a,b,c,d ..i grafovi naravno..sve ti bude zastupljeno vise manje![/quote]

i to sve skupa sa teorijom na pismenom??Kakva je bila prolaznost taj rok?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 10:17 
Aktivan

termit88 je napisao/la:
U 4 mj ti je ovako bilo:
4zad:linearna regresija...bude ti jos po svakom zadatku podpitanje a,b,c,d ..i grafovi naravno..sve ti bude zastupljeno vise manje!

i to sve skupa sa teorijom na pismenom??Kakva je bila prolaznost taj rok?[/quote]
Da i teorija je bila ali nju nisam pisala pa neznam pitanja koja su bila,pa proslo je ljudi, nije bas da nije!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 10:18 
Aktivan

Born to lose je napisao/la:
dali jos postoje liste za komp. za informaticki dio ispita? i ak ima koliko dana prije ispita se triba zapisat?

U 4 mj.nisu bile liste ,nego dodes u 8 sati ,ako vas ima puno on vas rasporedi u 3 grupe,koji prvi predaju index prvi ulaze,3 grupa bude oko 10 negdi!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 10:20 
Aktivan

Jedno pitanje kada je razlicit i, a trebam izracunat mod da li moram obavezno korigirati frekvencije??ako netko zna

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 20:07 
Aktivan

aha, znaci priznaje zadatke ako si samo rijesia, ne mora ih se rijesit skupa sa teorijom?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2012 22:47 
Forumaš

termit88 je napisao/la:
aha, znaci priznaje zadatke ako si samo rijesia, ne mora ih se rijesit skupa sa teorijom?

priznaje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lip 2012 14:04 
Početnik

može li netko molim vas po onim nerješenim zadatcima iz zbirke objasniti signifikantnost i grafove u zadnjih par zadataka... ili poslati na mail ako mu je lakše...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lip 2012 17:39 
Početnik

Pozdrav!

Jel mi može neko objasniti kako se računa aritmetička sredina preko odstupanja u jedinicama intervala u slučaju da su razredi različitih veličina??U formuli što se uvrštava za -i???

I još jedno pitanje totalnog neznalice, može li di biti decimalan??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2012 12:19 
Aktivan

molila bi nekog tko sutra pise teoriju iz pr.inf.,stat. i metodologije da napise pitanja koja su bila. u slucaju da ste pristupili usmenom i ta pitanja :) hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2012 14:16 
Početnik

imam jedno pitanje. Bila sam na ispitu iz inf 18.06 i prosla sam taj prakticni dio,al nisam bila u mogucnosti danas doc na drugi dio ispita. Moram li doc upisati pad i oce li mi se priznati ovo sta sam prosla kad budem izlazila sljedeci put? Ako itko zna sta radit u ovoj situaciji neka odg, please,hitno je! Hvala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2012 16:15 
Aktivan

Narccissa je napisao/la:
imam jedno pitanje. Bila sam na ispitu iz inf 18.06 i prosla sam taj prakticni dio,al nisam bila u mogucnosti danas doc na drugi dio ispita. Moram li doc upisati pad i oce li mi se priznati ovo sta sam prosla kad budem izlazila sljedeci put? Ako itko zna sta radit u ovoj situaciji neka odg, please,hitno je! Hvala :)

Polozena informatika ti vrijedi do kraja akademske godine,mozes ostali dio ispita doci pisati kad hoces do 10 mjeseca i ne trebas upisati pad!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2012 17:52 
Početnik

Narccissa je napisao/la:

Polozena informatika ti vrijedi do kraja akademske godine,mozes ostali dio ispita doci pisati kad hoces do 10 mjeseca i ne trebas upisati pad!

E,fala ti puno :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2012 20:15 
Početnik

Zna li itko u koliko sati su rezultati iz statistike 26.06.?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 lip 2012 06:54 
Aktivan

rosalie je napisao/la:

Na ploci je pisalo u 14h. A meni je profesor rekao da su upisi u 12h. Tako da sada ne znam.... :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 lip 2012 08:38 
Forumaš

U učionici u kojoj je bio prof. piše u 14 sati, u drugoj učionici piše 12 tako da vjerovatno svaka grupa ima svoj termin

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 lip 2012 11:18 
Aktivan

rosalie je napisao/la:

Ja san bila u ucionici u kojoj su bili i asistent i profesor i pisalo je u 12 h!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 lip 2012 15:59 
Početnik

meni su isto oba bila...a nista, onda cu u podne doc...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2012 09:49 
Aktivan

ajme majko111 je napisao/la:
Pozdrav!

Jel mi može neko objasniti kako se računa aritmetička sredina preko odstupanja u jedinicama intervala u slučaju da su razredi različitih veličina??U formuli što se uvrštava za -i???

I još jedno pitanje totalnog neznalice, može li di biti decimalan??

Stavljaš i razreda di ti je di=0

naravno da može

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2012 09:51 
Aktivan

rosalie je napisao/la:

Ja san bila u ucionici u kojoj su bili i asistent i profesor i pisalo je u 12 h!

Meni je asistentica rekla da su se neki bunili da ne mogu u podne jer im je kazneno pa su za 5godina stavili u 14 a za 3 godine u podne

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2012 12:03 
Aktivan

Pitanje:

da li su moguci naknadni upisi ocjena? Jer ja nikako ne mogu doci u Split u utorak kada su upisi ocjena, pa me zanima da li semoze i nakndano upisati ocjena i da, molim vas, kada prof. ima konzultacije?
Hvala!
:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 lip 2012 20:38 
Forumaš

pfz je napisao/la:
Pitanje:

da li su moguci naknadni upisi ocjena? Jer ja nikako ne mogu doci u Split u utorak kada su upisi ocjena, pa me zanima da li semoze i nakndano upisati ocjena i da, molim vas, kada prof. ima konzultacije?
Hvala!

To ti je najmanja briga, što se njih tiče možeš doći za mjesec-dva sasvim nebitno, samo se javi prof. preko maila kad kreneš u ST :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 lip 2012 16:19 
Aktivan

touring17 je napisao/la:
pfz je napisao/la:
Pitanje:

Hvala!

To ti je najmanja briga, što se njih tiče možeš doći za mjesec-dva sasvim nebitno, samo se javi prof. preko maila kad kreneš u ST :popcorn:

hvala! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lip 2012 21:53 
Forumaš

nnč, sretno s rezultatom :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 lip 2012 23:17 
Početnik

da li netko zna ikoga tko drži repeticije iz statistike, a da nije maja vidan.... :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 lip 2012 19:20 
Početnik

termit88 je napisao/la:
U 4 mj ti je ovako bilo:

i to sve skupa sa teorijom na pismenom??Kakva je bila prolaznost taj rok?[/quote]

Koliko se mora riješiti zadataka iz statistike točno za prolaz? :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 lip 2012 17:16 
Aktivan

Madison je napisao/la:
termit88 je napisao/la:
U 4 mj ti je ovako bilo:

i to sve skupa sa teorijom na pismenom??Kakva je bila prolaznost taj rok?

Koliko se mora riješiti zadataka iz statistike točno za prolaz? :)[/quote]
2 ipo zadatka al probaj rjesit sto vise i crtaj grafove obavezno lako je a nosi 5 bodova :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2012 12:59 
Aktivan

Moze li mi netko odgovoritii,prosla sam zadatke koje sam pisala 19.6 imam jos teoriju 3.7 ali mi je prijava istekla, mogu li izaci pisat svejedno iako nisam prijavila za 3 .7 ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lip 2012 21:47 
Početnik

Da li sad uopće postoji usmeni dio ispita ili se to mora pisat zajedno sa zadacima?Znam da je prije bilo da prvo pišeš zadatke pa na usmeni dolazis nakon rezultata,pa me zanima dal to i dalje postoji pa je ova mogucnost sa pisanjem teorije stavljena kao alternativa ili kako?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lip 2012 10:08 
Početnik

Moze li mi netko odgovoritii,prosla sam zadatke koje sam pisala 19.6 imam jos teoriju 3.7 ali mi je prijava istekla, mogu li izaci pisat svejedno iako nisam prijavila za 3 .7 ?

ista stvar i sa mnom, koliko sam ja skuzila, a i provjerila je jedna cura u referadi, idemo na istu prijavu :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lip 2012 10:11 
Početnik

rimljanka je napisao/la:
Da li sad uopće postoji usmeni dio ispita ili se to mora pisat zajedno sa zadacima?Znam da je prije bilo da prvo pišeš zadatke pa na usmeni dolazis nakon rezultata,pa me zanima dal to i dalje postoji pa je ova mogucnost sa pisanjem teorije stavljena kao alternativa ili kako?

kod njih ti se nikad ne zna, na proslom roku si mogo teorijski dio doci odg naknadno, a sad na ovom ne daju vec moras ponovno pisat na sljed roku tako da..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 lip 2012 19:10 
Početnik

.kosarka. je napisao/la:
rimljanka je napisao/la:

kod njih ti se nikad ne zna, na proslom roku si mogo teorijski dio doci odg naknadno, a sad na ovom ne daju vec moras ponovno pisat na sljed roku tako da..

Sori šta te pilam opet, uglavnom sto se tice tog pismenog dijela jel moguce polozit zadatke ako uopce ne pokusas pisat teoriju? :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: