Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 09 lip 2026 17:58.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 03 pro 2012 18:30 
Početnik

Za sve one koji polazu samo metodologiju- usmeni ili pismeni ce biti oko10h 11.12
A pismeni za sve ostale u 8 dvorana br2

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 pro 2012 19:34 
Početnik

molim vas ako netko zna sa predavanja jer sam odslušala ovaj predmet pa ne idem ovu god,ali sam uzela novu knjigu iz stat koju mogu koristit na ispitu, je li to točno??i dalje su zadatci na papiru ne u excelu?? da li su sva poglavlja i lekcije obrađeni i bit će u ispitu? hvalaa

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 pro 2012 21:38 
Početnik

da li netko zna hoce li biti repetitorij dan prije pismenog?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 pro 2012 08:57 
Početnik

krtek je napisao/la:
Za sve one koji polazu samo metodologiju- usmeni ili pismeni ce biti oko10h 11.12

:) Super da smo mi odvojeni, već sam razmišljala kakva će to gužva biti :ajme

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 00:42 
Početnik

krtek je napisao/la:

Kako znaš..jel piše negdje? Sori na glupom pitanju, ali zbilja mi je bitno jer dolazim iz zg pa ne bi volio zakasniti...ali niti nepotrebno dolaziti prerano.. Tnx.. :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 13:19 
Početnik

ja isto dolazim iz zg! zvala sam fax i razgovarala sa asistentom B., bio je bio jako ljubazan i objasnio mi da moram prije 10h doći sa indexom iz kojeg se vidi da mi je priznata statistika i informatika, te da će usmeni ili pismeni biti oko 10h ovisno o broju studenata, ako nas bude puno onda pismeni...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 15:15 
Početnik

krtek je napisao/la:
ja isto dolazim iz zg! zvala sam fax i razgovarala sa asistentom B., bio je bio jako ljubazan i objasnio mi da moram prije 10h doći sa indexom iz kojeg se vidi da mi je priznata statistika i informatika, te da će usmeni ili pismeni biti oko 10h ovisno o broju studenata, ako nas bude puno onda pismeni...

Pretpostavljam ti isto imaš statistiku i inform. u zg riješenu još po starom programu..?
Ok tnx..! Vidimo se tamo oko 9-10h.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 15:34 
Početnik

Bok :)

Polozila sam zadatke iz statistike prosle godine u 12.mj i znam da je tada bilo receno da kad jednom polozis pismeni,to je zauvijek ! Pa me zanima da li to jos vrijedi posto vidim da se nesto mjenjalo..a htjela bi na ovom roku sada rijesiti teoriju iz statistike i metodologije.

Poslala sam profesoru mejl,ali mi ne odgovara !

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 15:45 
Početnik

molim vas pomoć,kako izgleda taj ispit tj.kakv je redoslijed polaganja kad je informatika,kad je statistika naime izlazim 10-og i piše mi u 11.30,a piše mi praktični rad (informatika) i onda dali je isti dan statistika ili sutra dan,ili kako vec!! helppp

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 15:58 
Početnik

krtek je napisao/la:

:sok: sigurno? ja sam sad na stranici faksa gledala i vidim svoje ime na popisu u 8 sati ujutro (isto sam se prebacila i imam za položiti samo razliku-metodologiju)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 16:25 
Početnik

tiki424 je napisao/la:
krtek je napisao/la:

:sok: sigurno? ja sam sad na stranici faksa gledala i vidim svoje ime na popisu u 8 sati ujutro (isto sam se prebacila i imam za položiti samo razliku-metodologiju)

Samo prenosim sto mi je prof Barbaric rekao.
Pretpostavljam da ovi u referadi ne znaju tko od nas ima priznat taj dio...pa su nas sve stavili na popis

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 16:43 
Početnik

ne znam što bih rekla, onda valjda u 8...sad sam pogledala ispitne liste...sta nas ima tako malo?!
ja još nisam uzela svoj index tako da se nadam da su mi priznali statistiku i i nformatiku (položila to u zg po starom programu)

da li netko zna odgovor na pitanje:
-informatika i dokumentaristika u znanstvenom radu
-utjecaj razvoja inf. teh. na dostupnost biblio. građe
-metodologija i pravna znanost

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 16:45 
Početnik

kakve su to ispitne liste? jel to samo za studente po starom programu ? :/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 21:06 
Početnik

krtek je napisao/la:
ne znam što bih rekla, onda valjda u 8...sad sam pogledala ispitne liste...sta nas ima tako malo?!
ja još nisam uzela svoj index tako da se nadam da su mi priznali statistiku i i nformatiku (položila to u zg po starom programu)

Misliš ova lista od 9 studenata..pretpostavljam da je to samo za stare studente ako ste stari, ja sam prijavio preko studomata i nisam na listi. Mislim da se u ponedjeljak u 11:30h piše informatika praktični dio, pa u 8h u utorak statistika pa oko 10h usmeni iz sveg troje odnosno tko već ima šta za odgovarati..
btw.odakle ti ova pitanja? Ja imam onu staru skriptu od 13 str sa 46 pitanja i novi nadopunjeni popis sa 69 pitanja i ne vidim nigdje ova tvoja?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 22:50 
Početnik

cipelicalutalica je napisao/la:
molim vas pomoć,kako izgleda taj ispit tj.kakv je redoslijed polaganja kad je informatika,kad je statistika naime izlazim 10-og i piše mi u 11.30,a piše mi praktični rad (informatika) i onda dali je isti dan statistika ili sutra dan,ili kako vec!! helppp

Stvarno mi nije više ništa jasno!
Ja sam na popisu 11.12. u 8 h,a trebam polagati informatiku i metodologiju.
Gdje si ti ovo pročitao?
Izgleda da sam stvarno prestara :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 pro 2012 23:44 
Početnik

megi je napisao/la:
krtek je napisao/la:

Misliš ova lista od 9 studenata..pretpostavljam da je to samo za stare studente ako ste stari, ja sam prijavio preko studomata i nisam na listi. Mislim da se u ponedjeljak u 11:30h piše informatika praktični dio, pa u 8h u utorak statistika pa oko 10h usmeni iz sveg troje odnosno tko već ima šta za odgovarati..
btw.odakle ti ova pitanja? Ja imam onu star
u skriptu od 13 str sa 46 pitanja i novi nadopunjeni popis sa 69 pitanja i ne vidim nigdje ova tvoja?

To su pitanja koja se vrte tu po forumu...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 08:34 
Početnik

krtek je napisao/la:
tiki424 je napisao/la:
krtek je napisao/la:

Samo prenosim sto mi je prof Barbaric rekao.
Pretpostavljam da ovi u referadi ne znaju tko od nas ima priznat taj dio...pa su nas sve stavili na popis

kud treba doći? pred kabinet profesora ili.........pred neku dvoranu? di ćete vi biti ? :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 18:34 
Početnik

Kolege, molim vas zna li netko POUZDANU informaciju što točno polažemo mi koji smo se ove godine prebacili iz Zagreba gdje smo prethodno položili Pravnu informatiku? Polažemo li statistiku i metodologiju ili samo metodologiju?? U referadi su mi rekli da kontaktiram profesora, međutim poslao sam vec dva maila i nisam dobio nikakav odgovor.. :(

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 19:55 
Početnik

Rompetoto je napisao/la:
Kolege, molim vas zna li netko POUZDANU informaciju što točno polažemo mi koji smo se ove godine prebacili iz Zagreba gdje smo prethodno položili Pravnu informatiku? Polažemo li statistiku i metodologiju ili samo metodologiju?? U referadi su mi rekli da kontaktiram profesora, međutim poslao sam vec dva maila i nisam dobio nikakav odgovor.. :(

Ako si položio pravnu informatiku polažeš statistiku i metodologiju, ako si polagao u zg po starom statistiku i informatiku i priložio pri upisu potvrdu da si pravnu inf. polagao pod nazivom statistika i informatika onda polažeš samo metodologiju.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 20:28 
Početnik

moze mala pomoc :) prvi put izlazim ovaj ispit,zanima me jel mozemo imati svoje formule na pismenom iz statiszike?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 21:54 
Forumaš

dea03 je napisao/la:
moze mala pomoc :) prvi put izlazim ovaj ispit,zanima me jel mozemo imati svoje formule na pismenom iz statiszike?

puno informacija možeš nać ako scrollaš malo iznad i ovo pitanje je sto puta odgovoreno

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2012 23:25 
Početnik

Zna li netko kad su konzultacije iz metodologije i ostalog..? Ne mogu na stranici faxa naći ništa ni za Šimundića ni Barbarića osim maila...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 pro 2012 01:42 
Početnik

megi je napisao/la:
Rompetoto je napisao/la:

Ako si položio pravnu informatiku polažeš statistiku i metodologiju, ako si polagao u zg po starom statistiku i informatiku i priložio pri upisu potvrdu da si pravnu inf. polagao pod nazivom statistika i informatika onda polažeš samo metodologiju.

zahvaljujem! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 pro 2012 16:40 
Početnik

Kolege, molim vas, hitno mi treba odgovor :
Ne mogu doputovati u Split u ponedjeljak, znači neću pristupiti praktičnom dijelu iz informatike, ako u otorak uspješno položim zadatke iz statistike, da li mogu iza toga pisati teoriju barem statistike i metodologije?
Hvaaaaala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 pro 2012 18:18 
Aktivan

Ne vjerujem, do sada je trebalo prvo položiti informatiku onda statistiku zadatke pa tek onda se može pristupiti odgovaranju iz sva tri tj. pisanju sva tri.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 pro 2012 21:04 
Početnik

Aha, ok, hvaaaala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 pro 2012 02:00 
Aktivan

kako izgleda test? 4 zadatka iz kojih područja?
aritmetička,mod,medijan...
x2 test
indeksi
trend?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 pro 2012 14:42 
Forumaš

iva13 je napisao/la:
kako izgleda test? 4 zadatka iz kojih područja?
aritmetička,mod,medijan...
x2 test
indeksi
trend?

sve može bit

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 pro 2012 13:57 
Početnik

krtek je napisao/la:

Kako si došla do asistenta, jel ima neki broj katedre? Ja sam slao mail i profesoru i asistentu pa zasad nikakvog odgovora...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 pro 2012 13:04 
Aktivan

-

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 pro 2012 19:13 
Aktivan

asistent je najavio rokove 28.01. i 04.02......
nego, nema komentara na statistiku dns? :sok:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 pro 2012 23:37 
Aktivan

zna li netko tko je danas pisao statistiku kad će biti rezultati?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 pro 2012 23:44 
Aktivan

Danas u mojoj grupi skupni indeksi,drugi zadatak aritmetička sredina i izračunati parametre regresijske jednađbe,,,zatim verižni indeksi i izračunati linearni trend sa početkom u ishodištu,četvrti nisam stigla...bilo mi baš malo vrimena...Šta se tiče teorije nisam bila pa ako netko zna?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 09:31 
Početnik

Molila bi nekoga da mi napiše koja su bila pitanja iz Metodologije na ovome roku?
Hvalaaaaaaaa

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 10:39 
Aktivan

zar nitko nezna šta su rekli kad su rezultati ovog ispita od jučer,kolege??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 11:18 
Početnik

Rezultati i upis ocjene je u ponedeljak 17.12.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 11:56 
Aktivan

nana je napisao/la:
Rezultati i upis ocjene je u ponedeljak 17.12.

puno hvala kolegice....sretno

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 11:59 
Aktivan

čula sam da nitko nije išao na metodologiju :P

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 12:42 
Početnik

ja isto nisam stigla zadnji rijesiti.premalo vremena...a "usmeni" je bio ok,sve se dalo izvuc iz starih skripti!jel zna itko sta se događa s tim usmenim ako se padne pismeni,jel on isto propada ili?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2012 14:41 
Aktivan

dea03 je napisao/la:
ja isto nisam stigla zadnji rijesiti.premalo vremena...a "usmeni" je bio ok,sve se dalo izvuc iz starih skripti!jel zna itko sta se događa s tim usmenim ako se padne pismeni,jel on isto propada ili?

nažalost usmeni dio propada ako se ne prođu zadaci....na idućem ispitu opet sve riješavaš i zadatke i teoriju

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: