Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 22 ruj 2026 00:32.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 05 vel 2013 14:49 
Početnik

bik20 je napisao/la:
molim Vas iz čega učite teoriju za ovaj predmet,ima li netko pitanja iz pravne informatike....kolege velika hvala!

Ja sam učila iz skripti koje sam skinula tu sa foruma i dovoljno je, a pitanja imaš kupiti na porti i to su pitanja koja budu na pismenom( usmenom). Valjda sam malo pomogla.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 vel 2013 14:30 
Početnik

Bio je pismeni...5 pitanja po predmetu..tj 5 iz metod., 5 iz stat. i 5 iz informatike. Pišeš ono šta ti je ostalo, npr.ako si prebjeg iz zg onda najvjerojatnije pišeš samo statistiku i metodologiju. " 2 sata kasnije je podijelio indexe, mislim da svi koji su prošli su dobili 3 jer ne vjerujem da je itko to i čitao..100tinjak radova u 2 sata ne možeš pročitati fizički, vjerojatno su samo letimično pogledali koliko si napisao. Ako si htio odgovarati usmeno za višu ocjenu mogao si, ali mislim da se nikom nije dalo.
Pitanja su upravo ta koja su navedena kao ispitna pitanja, kod mene je bila samo metodologija tako da je bilo u igri samo onih 46 pitanja za naučiti tj. ona skripta od 13 stranica koju treba malo nadopuniti novim pitanjima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 vel 2013 23:44 
Početnik

O umenom iz informatike je već napisano gotovo sve.Mene zanima praktični dio.
Primjer sam skinula sa skriptarrnice,ali da li postoji još negdje koji?
Gdje ste skinuli kako se izračunavaju formule i funkcije?
Molim sve čega se možete sjetiti:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 10:51 
Forumaš

Imaš na kraju nove knjige iz Statistike sve objašnjeno, pa od nekoga posudi ili fotokopiraj, ali zbilja nije toliko teško, jedino pazi kad ti piše u zadatku da izračunaš neku vrijednost po funkciji onda koristiš opciju fx, a ako ti traži izračunavanje po formuli onda sam upisuješ formulu.
I nemoj da te zezne u zadatku (nekad zna postaviti) npr. da izračunaš sumu stupca, medijan, standardna devijacija i mod (ali cijele tablice, ne samo 1 stupca, ne mora biti mod, ali pazi na formulaciju u zadatku).
Taj dio ti je relativno lagan samo pazi na sitnice gdje se kolege često zeznu, zaborave staviti 4 radna lista u Excelu ili preimenovati ih, ili u Power Pointu kad odaberu dizajn slajda i trebaju promijeniti pozadinsku boju na svim slajdovima izgube 10min pokušavajući na svakom slajdu promijeniti dizajn,...
Zadnji put je bilo zeznuto jer je u Wordu tražio žnj simbole (ključ, crni Apple znak, figura čovjeka,...), pa izgubiš dosta vremena dok ih lociraš u podkategorijama Simbola.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 11:01 
Početnik

touring17 je napisao/la:
Imaš na kraju nove knjige iz Statistike sve objašnjeno, pa od nekoga posudi ili fotokopiraj, ali zbilja nije toliko teško, jedino pazi kad ti piše u zadatku da izračunaš neku vrijednost po funkciji onda koristiš opciju fx, a ako ti traži izračunavanje po formuli onda sam upisuješ formulu.
I nemoj da te zezne u zadatku (nekad zna postaviti) npr. da izračunaš sumu stupca, medijan, standardna devijacija i mod (ali cijele tablice, ne samo 1 stupca, ne mora biti mod, ali pazi na formulaciju u zadatku).
Taj dio ti je relativno lagan samo pazi na sitnice gdje se kolege često zeznu, zaborave staviti 4 radna lista u Excelu ili preimenovati ih, ili u Power Pointu kad odaberu dizajn slajda i trebaju promijeniti pozadinsku boju na svim slajdovima izgube 10min pokušavajući na svakom slajdu promijeniti dizajn,...
Zadnji put je bilo zeznuto jer je u Wordu tražio žnj simbole (ključ, crni Apple znak, figura čovjeka,...), pa izgubiš dosta vremena dok ih lociraš u podkategorijama Simbola.

Sve mi je jasno i puno pomoglo,osim situacije s formulom i funkcijom-ako to radim u excelu tada upisujem samo rezultat,gdje on vidi što sam koristila?
Unaprijed hvala!
Ima li još nekog iz ZG da ide na ovom roku?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 11:24 
Forumaš

Pazi, ako ti traži da izračunaš zbroj u npr. ćelijama od B2 do B6 po funkciji, odabereš polje B7 (jer tamo ti treba biti prikazan rezultat), onda moraš kliknuti na znak fx (do trake formula), na što će ti se otvoriti prozor Umetnite funkciju (Insert function ako je na engleskom) i onda odabereš onu koju tražiš (u ovom slučaju to je SUM) i rezultat će ti biti ispisan u polju B7.
Ako istu operaciju trebaš izračunati po formuli onda u traku formula (desno od znaka fx) upisuješ =SUM(B2:B6) i stisneš Enter i rezultat će ti se prikazati u polju B7.
Da ne može vidjeti da li je izračunata funkcija (prepostavljam preko Recently used operations ili neš slično) vjerovatno ne bi tražio da izračunaš na taj način.
Ima tu par caka, kao npr. kad izračunavaš po funkciji, odabereš fx i ne možeš naći traženu funkciju na listi onda u otvorenom prozoru u podkategorijama klikneš da ti prikaže sve funkcije (banalno, ali uvijek se nađe da ne znau). U praksi to izgleda: tražiš funkciju standardne devijacije, klikneš fx - nema je na listi, u podkategorijama (Odaberite funkciju) odabereš opciju All i na listi će ti prikazati sve funkcije, možeš scrollati do funkcije koju tražiš ili upisati prvo (ili prva 2 slova) i odabereš traženu funkciju STDEV i Enter.

p.s. vježbanje Worda na kompu ti neće biti puno od pomoći zato što su ti maknute alatne trake, pa možda malo izgubiš vremena tražeći npr. Zaglavlje i podnožje (Header and Footer) i sl.
Nije bauk, ali dovoljno je da napraviš par grešaka (ne promijeniš boju fonta teksta u podnožju, zaboraviš koji simbol, ne staviš 4 radna lista u Excelu, staviš pogrešan grafikon,...) i imaš pad.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 11:50 
Početnik

touring17 je napisao/la:
Pazi, ako ti traži da izračunaš zbroj u npr. ćelijama od B2 do B6 po funkciji, odabereš polje B7 (jer tamo ti treba biti prikazan rezultat), onda moraš kliknuti na znak fx (do trake formula), na što će ti se otvoriti prozor Umetnite funkciju (Insert function ako je na engleskom) i onda odabereš onu koju tražiš (u ovom slučaju to je SUM) i rezultat će ti biti ispisan u polju B7.
Ako istu operaciju trebaš izračunati po formuli onda u traku formula (desno od znaka fx) upisuješ =SUM(B2:B6) i stisneš Enter i rezultat će ti se prikazati u polju B7.
Da ne može vidjeti da li je izračunata funkcija (prepostavljam preko Recently used operations ili neš slično) vjerovatno ne bi tražio da izračunaš na taj način.
Ima tu par caka, kao npr. kad izračunavaš po funkciji, odabereš fx i ne možeš naći traženu funkciju na listi onda u otvorenom prozoru u podkategorijama klikneš da ti prikaže sve funkcije (banalno, ali uvijek se nađe da ne znau). U praksi to izgleda: tražiš funkciju standardne devijacije, klikneš fx - nema je na listi, u podkategorijama (Odaberite funkciju) odabereš opciju All i na listi će ti prikazati sve funkcije, možeš scrollati do funkcije koju tražiš ili upisati prvo (ili prva 2 slova) i odabereš traženu funkciju STDEV i Enter.

p.s. vježbanje Worda na kompu ti neće biti puno od pomoći zato što su ti maknute alatne trake, pa možda malo izgubiš vremena tražeći npr. Zaglavlje i podnožje (Header and Footer) i sl.
Nije bauk, ali dovoljno je da napraviš par grešaka (ne promijeniš boju fonta teksta u podnožju, zaboraviš koji simbol, ne staviš 4 radna lista u Excelu, staviš pogrešan grafikon,...) i imaš pad.

Grozno,ispada da i nije lako kako svi govore.
Vladam excelom i wordom u verziji 2007,ali tu je sve ponuđeno i jednostavno.Bojim se da ću se pogubiti,a pogotovo što ne znam što me čeka.Npr. da nema alatnih traka.
To nitko nije spomenuo..
Danas idem na instrukcije kod informatičara iz firme:),nadam se da ću nakon toga biti pametnija:) ili da pošaljem njega:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 12:02 
Forumaš

Vjeruj mi da nije (moje mišljenje), ali me iznenadilo da je na zadnjem roku od njih 90ak palo ih više od 50ero. Doduše zadaci su bili malo teži, u Wordu je dao zeznute simbole (ja sam izgubio više od 10min pokušavajući naći crni Apple simbol i uspio sam ga locirati tek nakon ispita u podkategoriji Baskerville Old Face).
Ali većina njih se zezne na sitnim felerima i kad ti ih se podkrade nekoliko dogodi se da ne prođeš. Samo dobro pročitaj što se traži u zadatku i kad završiš rad gdje ga treba spremiti (tu sam se skoro zeznuo da nisam pitao asistenta) jer na kraju rada u programu moraš pripaziti hoćeš li spremiti dokument u folder s tvojim imenom i prezimenom ili trebaš u isti napraviti podfolder i u njemu spremiti dokument, sitnice, ali kad ih se nakupi...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 12:12 
Početnik

I gdje treba spremiti?
Da li treba memory stick ili disketa?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 12:31 
Forumaš

Na desktopu u određenom folderu (asistent ti kaže kako se zove) napraviš folder Prezime_Ime. Zadnji put je Excel dokument trebalo spremiti u podfolder (napraviš folder u folderu Prezime_Ime i u njemu spremiš Excel dokument), ne sjećam se je li za Word ili PP doc trebalo isto tako napraviti podfolder (u folderu Prezime_Ime).
Tako da na kraju ti bude Desktop s folderom (ne sjećam se kako se zvao - asistent će ti reći) u njemu folder sa svojim imenom i prezimenom (Xx_Xy), u njemu 2 foldera npr. folder Radna lista (u njemu spremljen Excel doc) i folder Prezentacija (u njemu PP doc) i jedan dokument - Word (primjer). Ma obična glupost, samo dobro čitaj što ti piše u u zadatku, ako ne znaš - pitaj asistenta i nemaš problema. Možeš pitati nekog da ti pokaže to dan prije, svakako će ti na dan ispita netko to vježbati na računalima u atriju.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 12:34 
Početnik

Na to i računam:)Iz Zagreba stižem u ST u 6 h ujutro pa ću valjda do 11 uspjeti pohvatati sve što mi nije jasno!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 13:32 
Aktivan

dali treba naučiti baš svih 102 pitanja teorije iz informatike???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 15:15 
Forumaš

touring17 je napisao/la:
Vjeruj mi da nije (moje mišljenje), ali me iznenadilo da je na zadnjem roku od njih 90ak palo ih više od 50ero. Doduše zadaci su bili malo teži, u Wordu je dao zeznute simbole (ja sam izgubio više od 10min pokušavajući naći crni Apple simbol i uspio sam ga locirati tek nakon ispita u podkategoriji Baskerville Old Face).
Ali većina njih se zezne na sitnim felerima i kad ti ih se podkrade nekoliko dogodi se da ne prođeš. Samo dobro pročitaj što se traži u zadatku i kad završiš rad gdje ga treba spremiti (tu sam se skoro zeznuo da nisam pitao asistenta) jer na kraju rada u programu moraš pripaziti hoćeš li spremiti dokument u folder s tvojim imenom i prezimenom ili trebaš u isti napraviti podfolder i u njemu spremiti dokument, sitnice, ali kad ih se nakupi...

ako se prođu zadaci a padne komp,vride li zadaci???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 20:46 
Forumaš

Znam da ti rad na računalu (bez zadataka i teorije) vrijedi cijelu akademsku godinu, asistent je rekao da se čak priznaje i onome tko je položio lani za još ovaj rok, za onaj u 4. ponovo polaže (ne vrijedi od prošle godine), zadaci (bez teorije) isto tako cijelu godinu vrijede, a nezz ti za kombinaciju zadaci bez rada na računalu, pitaj asistenta.
Za 102. pitanja imaš skriptu INFORMATIKA - Pitanja i odg. (102 pitanja) koju možeš poprilično skratiti, jer svakako imaš (kriminalno) malo vremena za teoriju i ne stigneš napisati više od par rečenica po pitanju. I pripazi na greške (ima par malih grešaka), u svakom slučaju - skrati ju koliko možeš.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 vel 2013 23:03 
Forumaš

touring17 je napisao/la:
Znam da ti rad na računalu (bez zadataka i teorije) vrijedi cijelu akademsku godinu, asistent je rekao da se čak priznaje i onome tko je položio lani za još ovaj rok, za onaj u 4. ponovo polaže (ne vrijedi od prošle godine), zadaci (bez teorije) isto tako cijelu godinu vrijede, a nezz ti za kombinaciju zadaci bez rada na računalu, pitaj asistenta.
Za 102. pitanja imaš skriptu INFORMATIKA - Pitanja i odg. (102 pitanja) koju možeš poprilično skratiti, jer svakako imaš (kriminalno) malo vremena za teoriju i ne stigneš napisati više od par rečenica po pitanju. I pripazi na greške (ima par malih grešaka), u svakom slučaju - skrati ju koliko možeš.

hvala!! a stignu li se zadaci do pon.,što misliš?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 vel 2013 11:43 
Forumaš

Nezz, ima ih koji mogu, pa su (navodno) za vikend to uspjeli naučiti i to prošle godine kad se moglo imati samo formule.
Ovisi idu li ti brojevi ili ne? Meni su trebala neka 2 tjedna, jer mislim da je matematika i slične znanosti jezik Sotone :mrgreen: (pa mi je trebalo više vremena) da sam skontam gradivo. Al sad ti je puno lakše jer možeš koristiti formule i zbirku i ovu novu knjigu, pa čak i bilježnicu, skripte i štosvene što ti može pomoći pri rješavanju zadataka.
Tako da: bilježnicu i kalkulator u ruke, uhvati se učenja i vidjet ćeš iz prve ruke. Sretno! :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 vel 2013 13:13 
Forumaš

touring17 je napisao/la:
Nezz, ima ih koji mogu, pa su (navodno) za vikend to uspjeli naučiti i to prošle godine kad se moglo imati samo formule.
Ovisi idu li ti brojevi ili ne? Meni su trebala neka 2 tjedna, jer mislim da je matematika i slične znanosti jezik Sotone :mrgreen: (pa mi je trebalo više vremena) da sam skontam gradivo. Al sad ti je puno lakše jer možeš koristiti formule i zbirku i ovu novu knjigu, pa čak i bilježnicu, skripte i štosvene što ti može pomoći pri rješavanju zadataka.
Tako da: bilježnicu i kalkulator u ruke, uhvati se učenja i vidjet ćeš iz prve ruke. Sretno! :popcorn:

nisam znala da se može i bilježnica koristit? jeli to provjerana info?? hvala,trebat će mi sreća ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 vel 2013 20:57 
Aktivan

-

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 vel 2013 22:45 
Početnik

Može, 100%, možeš imat sve materijale koje želiš

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 vel 2013 14:50 
Početnik

kolko treba zadatka rješit iz statistike na pismenom za prolaz?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 vel 2013 12:21 
Početnik

trebaš 50% + 2 boda. pošto ima 100 bodova, obično se prolazi s 52 boda. nisam vidio da je itko prošao s 51 bodom. kako zadaci ne nose isti broj bodova, nitko ti to ne može odgovoriti dok ne dođe ispit. u pravilu su 4 zadatka koji imaju 20/25/25/30 bodova. u pravilu zadaci imaju 5 potpitanja a,b,c,d,e . sustav bodovanja po zadatku nitko ne zna.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 vel 2013 14:46 
Početnik

Da li itko ima sva pitanja iz statistike i metodologije koja se pojavljuju na "usmenom" dijelu ispita?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 vel 2013 16:05 
Početnik

zadnji put je bilo napisano da svaki zadatak donosi 25 bodova,a šta se tiče prolaza trebaš imat 51bod za prolaz.Na ispitu ne smije bit ništa na stolu osim knjige i formula i tako je i bilo,upozoravalo se na one šta su škicali u svoje tekice....navodno su se studenti žalili da im je profesor rekao da mogu koristit sve materijale al ako je i bilo tako prije, više se ne može.I sve ti treba stati na ispit zabranjenjo je korištenje dodatnih papira.Zadatci nisu bili teški al imaš samo 1ipo sat za riješavanje što je premalo s obzirom da ako fališ jednu sitnicu nemaš vremena za popravljanje.I tko želi proć mora se uvatit knjige i to je to :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 vel 2013 17:10 
Aktivan

sanjast1409 je napisao/la:
zadnji put je bilo napisano da svaki zadatak donosi 25 bodova,a šta se tiče prolaza trebaš imat 51bod za prolaz.Na ispitu ne smije bit ništa na stolu osim knjige i formula i tako je i bilo,upozoravalo se na one šta su škicali u svoje tekice....navodno su se studenti žalili da im je profesor rekao da mogu koristit sve materijale al ako je i bilo tako prije, više se ne može.I sve ti treba stati na ispit zabranjenjo je korištenje dodatnih papira.Zadatci nisu bili teški al imaš samo 1ipo sat za riješavanje što je premalo s obzirom da ako fališ jednu sitnicu nemaš vremena za popravljanje.I tko želi proć mora se uvatit knjige i to je to :)

u sestici je bio prof i asistentica, i asistentica je na pocetku rekla da se moze koristit samo knjiga..a kasnije je prof rekao da je sve dopusteno, tako da smo mi u 6-ici mogli koristit sve materijale.. :wh

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 vel 2013 12:27 
Aktivan

što bude na usmenom? I iz čega učite?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 vel 2013 18:11 
Početnik

kad su rezultati pismenog?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 09:06 
Početnik

Danas su. Jel može netko napisati točnu šifru?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 09:14 
Početnik

shark32 je napisao/la:
sanjast1409 je napisao/la:

u sestici je bio prof i asistentica, i asistentica je na pocetku rekla da se moze koristit samo knjiga..a kasnije je prof rekao da je sve dopusteno, tako da smo mi u 6-ici mogli koristit sve materijale.. :wh

zaista??!...čut će me ta asistentica drugi put!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 09:16 
Početnik

..umrla sam do petka već 100 puta...još nema razultata!kao u dva sata je na oglasnoj ploči...a oće li bit na internetu prije..no idea!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:10 
Početnik

ljudi koja je ono šifra za pogledati rezultate ??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:16 
Početnik

prošla sam :D.btw-prodajem novu knjigu iz statistike plus poklanjam zbirku(meni je masu pomogla jer ima dosta zadataka za vježbanje i dajem ispite koji su bili na zadnjim rokovima :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:38 
Forumaš

molim vas netko na pp šifru, ja je uopće nisam čula??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:40 
Početnik

jel netko može reći širfu ??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:44 
Početnik

MarioLosano

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:53 
Početnik

Hvala !! molim samo jedan info.. zanima me da li ako je položen pismeni iz statistike , a padne se usmeni , da li se onda opet mora polagati usmeni , odnosno da li pismeni kad je jednom položen važi zauvijek?? molim nekoga ko zna da odgovori , jako mi je bitno .. unaprijed hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 14:56 
Početnik

:please: da, da, svaki dio je odvojen jedan od drugog, polozeni pismeni iz statistikr i/ili rad na racunalu cuva se do kraja akademske godine, neovisno koliko puta padnes usmeni. Ali ne moras izlazit na usmeni ak ne znas, izades na koji god rok do kraja akademske godine jer se sve do tad cuva.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 15:01 
Početnik

Hvala kolegice Natalie ...:)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 15:03 
Početnik

Molim kvazipravnice ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 15:08 
Početnik

kvazipravniče.. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 vel 2013 16:00 
Početnik

Nemam kvacicu na mobu :p

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1466 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: