I ja sam ga sredio sa solidnom trojkom. Nikad luđe odgovaranje nisam ima, uša samnom neki lik, mislim BiH porijeklo (ne mislim ništa nacionalistički loše itd...da me se krivo ne protumači)
On je lupetao takve nebuloze, koje nemaju apsolutno veze s vezom da sam se na kraju ja "nekolegijalno" nasmijao, profa ga je toliko provocirao na način da je ostao cool i smiren kao da sve zna što govori da je na kraju profesor rekao, pa pogledajte kakva lakrdija, pa i kolega koji je do vas se morao nasmijat a njega čeka sad odgovaranje, mislim stvarno neću ponavljat što je govorio, ali mene je SRAM bilo da je liku do kraja manje ispita nego meni...sramota.
Uglavnom profesor je jako dobar, traži dosta znanja, pomaže, daje vremena za razmislit, treba naučit, nema lakog prolaza ali i ne cijepi. Jako jako ugodan i zanimljiv ispitni dan, nisam nikad dozivio ovakvog indijanca na ispitu, a o detaljima sam poslije diskutirao sa profesorom kako ima bezobraznih ljudi koji dolaze totalno nespremni za život a kamoli ispit i onda lupetaju, oduzimaju vrijeme a novac je taj koji radi čuda.
Ja da sam taj lik ne bih znao što da napravim sa tom diplomom? Okačio je u neki planinski dom na 10 000m iznad mora i zakucao je ruzinavom brokvom.
Meni je profesor duplo bolji od profesorice, jednostavno ona mi djeluje kao da mi uvaljuje neki presing, nije bila fina prema meni, znam da svima je super,ali meni nije bila okej i voli ukopat studenta do kraja kad vidi da nekim područjem ne barata pa kao ide pomoć podpitanjima da se sjeti, makar student ne zna i ona to vidi pa opet nastavlja umjesto da ide dalje, ne znam meni to nije pomoć.
Jako mi se dopada pristup profesora Bolanče, nekako je cijeli za znanje i kulturan. Baš sam sa guštom odgovarao i zaslužio svoju ocjenu. Da sam znao ovaj ispit bi riješio puno puno prije...
Što se tiče moje napisane skripte, NIJE dovoljna samo ona, treba pročitat skriptu 133 str ili knjigu, te onda tek kad se dobije cijelina u glavi, počet učit po mojoj skripti. Ona sadrži 40 odgovora koje je kolega sakupio a ja odgovorio, te 99% da ćete dobit upravo ta pitanja, problem je da NE MOŽETE samo imat to znanje jer profesor ispituje i djelove koji nisu u njoj a ja sam ih naučio upravo jer sam radio malo iz veće skripte malo iz knjige i zakona. Kad se nauči i pročita ispit, onda skripta je super za ponovit i neke bitne stvari dobro zapamtit.
Profesoru dosta znači sama priča izmedju vas i njega, nego čisto bubetanje, kad vidi da kuzite pojmove i baratate odgovornostima, problema NEMA.
Sad nisam u ST, a čim se vratim postavit ću skriptu za sve studente, a ja se prebacujem na radno i socijalno temu, ako kome treba pomoć vrlo rado, jer i meni su drugi pomogli jako puno i zato ekipa hvala vam.
Jedino mi zao da nisam upoznao kolege. (inač ja sam bio onaj u roza majici, sa oćalama, nisam gay hahahahah samo se potrefila najbliža majica u ormaru nakon neprespavane vruće noći)