Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 13 stu 2024 05:24.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: 05 stu 2011 21:45 
Početnik

imam problem koji ce mozda iskusnijim studentima zvucati bizarno no buduci da sam brucos sve me brine 100 puta vise nego bi tribalo..na upisu sam u indeks u dva reda upisala kolegij opce pravne povijesti jer je teta na mikrofonu rekla da nam tribaju oba imena profesora skupa sa njihovih 76 titula stati u onu mikroskopski malu kucicu.medjutim, meni to nije uspilo pa sam svakom profesoru napisala ime u zasebnu kucicu i sada mi opca pravna povijest zauzima 2 reda i ispada kao da su to dva individualna i neovisna predmeta..nisam znala sta cu drugo,ili prikrizit ili ovo napravit jer ni jedno ni drugo nije kako triba..zanima me da li ce to predstavljati problem kod polaganja ispita i moze li utjecati negativno na krajnju ocjenu??? :/

Prijavi post
Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 stu 2011 23:43 
Forumaš

david bowie je napisao/la:
imam problem koji ce mozda iskusnijim studentima zvucati bizarno no buduci da sam brucos sve me brine 100 puta vise nego bi tribalo..na upisu sam u indeks u dva reda upisala kolegij opce pravne povijesti jer je teta na mikrofonu rekla da nam tribaju oba imena profesora skupa sa njihovih 76 titula stati u onu mikroskopski malu kucicu.medjutim, meni to nije uspilo pa sam svakom profesoru napisala ime u zasebnu kucicu i sada mi opca pravna povijest zauzima 2 reda i ispada kao da su to dva individualna i neovisna predmeta..nisam znala sta cu drugo,ili prikrizit ili ovo napravit jer ni jedno ni drugo nije kako triba..zanima me da li ce to predstavljati problem kod polaganja ispita i moze li utjecati negativno na krajnju ocjenu??? :/

pitaj u refeadi jei možeš izbrisat korektorom jedno, i ako je stalo svim generacijama prije tebe, stisni i ti malo

Prijavi post
Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: