Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 16 lis 2024 07:28.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Ocjena
1 47%  47%  [ 40 ]
2 14%  14%  [ 12 ]
3 8%  8%  [ 7 ]
4 13%  13%  [ 11 ]
5 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 85
Autor/ica Poruka
PostPostano: 14 vel 2011 20:54 
Sega mega kul forumaš

kliker---ti je u glavi...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2011 14:32 
Početnik

Zaista je nevjerojatno kako ljudi kojima se posrećilo da polože Kazneno sole pamet onima koji poštenjem, znači nikakvim vezama i drugim nepravnim sredstvima nastoje položiti i naučiti da bi i oni konačno prošli ovaj predmet.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2011 15:42 
Forumaš

102030 je napisao/la:
Zaista je nevjerojatno kako ljudi kojima se posrećilo da polože Kazneno sole pamet onima koji poštenjem, znači nikakvim vezama i drugim nepravnim sredstvima nastoje položiti i naučiti da bi i oni konačno prošli ovaj predmet.

znaci svi koji su polozili kazneno su ga polozili priko veze?
Dam ti ja jedan savjet: uci, pa ces proc. To ti ne vridi samo za kazneno nego za sve predmete. nijedan predmet koji sam prosa nisam prosa a da prethodno nisan bar 20 dana ucia, ovisno o predmetu; a sta se kaznenog tice, ucia san ga oko 30 dana po 7-8 uri na dan jer je to jedini nacin da prodjes i da ti nesto posli prolaza ostane u glavi. :pruku:

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 vel 2011 21:20 
Sega mega kul forumaš

@Muholovac: mislim da je naš brojčani član htio reći da se nekima zalomi lagan prolaz, nekima ne, i da ga nervira to što ti s ˝laganim˝ prolazom uvijek imaju milion lijepih rijeći za ono za što on ima samo jednu (a ona imenuje dame čudnih moralnih temelja koje svoje tijelo prodaju za novac)...
Svatko vidi stvari oko sebe na svoj način, pa eto, nekome se (vjerovali ili ne?!?) ne sviđa dotična predavačica.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ožu 2011 22:48 
Sega mega kul forumaš bez života

102030 je napisao/la:

:sok: presmiješno,ja sam učila kazneno dan noć bez pauze,...i to je način za proći
malo više uči pa ćeš položiti,i da zaista je nevjerovatno što neki ljudi ovako razmišljaju :?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ožu 2011 11:16 
Veteran

studentica000 je napisao/la:
102030 je napisao/la:

:sok: presmiješno,ja sam učila kazneno dan noć bez pauze,...i to je način za proći
malo više uči pa ćeš položiti,i da zaista je nevjerovatno što neki ljudi ovako razmišljaju :?

Što više naučiš to i smanjiš faktor sreće i nesreće na velikim ispitima kao što su kazneno,ispit je težak ali kad sam ja bio bila su neka pitanja za koja je trebalo malo mućnit glavom i dat neki primjer ali pola ljudi to nije znalo...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 tra 2011 14:20 
Aktivan

Zena je normalna, neznan zasto svi serete. Kod nje prolazi samo onaj ko zna i to je to. Ja sam danas prosla bez problema - je da me resetala al ona ima to pravo. A osim toga, bolje da me sad neko reseta nego kasnije da imam problema u praksi. Suma sumarum normalna profesorica, vise nego korektna, daje svakome sansu - 3. poglavlje ko nezna, nece nikad proc i eto. to je to.

zivili

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 srp 2011 20:37 
Forumaš

Kad me danas pročitala i nisam bija pretjerano oduševljen s obzirom da je istovremeno i profa ispitivala, mislija sam se - bad luck. Ali asistentica je skroz ugodna, pomaže kad zapneš, daje primjere koji su joj dosta bitni. Ne mogu reć ništa protiv jer ja na svojoj koži nisam osjetija ništa negativno. Traži znanje i razumjevanje gradiva.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ruj 2011 10:11 
Početnik

ženska je ok...puno traži, al bolje da je, veće je zadovoljstvo kad proeš...na ispitu ugodna, skoro smo i viceve pričali...

antonija respect :bow :5

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2011 09:31 
Sega mega kul forumaš

Muffin je napisao/la:
Zena je normalna, neznan zasto svi serete. Kod nje prolazi samo onaj ko zna i to je to. Ja sam danas prosla bez problema - je da me resetala al ona ima to pravo. A osim toga, bolje da me sad neko reseta nego kasnije da imam problema u praksi. Suma sumarum normalna profesorica, vise nego korektna, daje svakome sansu - 3. poglavlje ko nezna, nece nikad proc i eto. to je to.

zivili

čemu ovo "zasto serete"? ti imaš svoje mišljenje,drugi svoje ... :3

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2011 22:42 
Aktivan

Čemu? Pa tome sta neki ljudi STVARNO objektivno seru. Ako je stvar u neprimjerenosti izraza, sry.

Činjenica.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2011 20:24 
Forumaš

Nisam kod nje dopala na usmenom, i zbog toga mi je bas bilo drago,..tj. kad sam cula kod koga sam laknulo mi je..
O njoj kao ispitivacu ne mogu zbog toga rec nista ali o njoj kao predavacu mogu rec da je preeelosa, predaje kao da cita, ucini predavanje nadasve dosadnim i monotonim,..nepotrebnim!!

..osim svega toga preeebahata je za moj ukus i previse se visoko drzi, sta mi je jedna od gorih karakteristika kod ljudi opcenito pa bili oni ne znam tko, i ne znam sta.. DUJICA za nju!! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 16:10 
Početnik

Nisam često komentirao na ovom forumu, ali jedino što mogu reći bar iz svog primjera jest to da je profesorica izuzetno poštena i objektivna i da ne tlači studente kao što neki tvrde, inače, i prof. Dragičević i prof. Kurtović zaslužuju sve pohvale, prvenstveno zbog njihove visoke stručnosti i znanja koje posjeduju, a koje sa radošću, za razliku od nekih prenose na studente. I na tome im svaka čast, općenito je predmet Kazneno pravo jedan od najzanimljivijih predmeta, literatura je vrhunska, a što je najvažnije ako se nauči, prolazak je siguran. Općenito cijela katedra zaslužuje čistu DESETKU.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 srp 2012 17:54 
Početnik

jeli mozda ima kakve veze ako nemam potpis od nje nego od dekana jer nisam išao na vježbe pa nije htila dat potpis ili to uopće negleda ,,, tnx

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 sij 2013 15:42 
Aktivan

o njoj sam imao negativno mišljenje prije nego što sam izaša na ispit, ali na ispitu me ugodno iznenadila. traži znanje i pita doslovno sve iz knjige ali ako se nauči prolazi se...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 sij 2013 15:03 
Početnik

bezdušno biće, ništa više

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 sij 2013 16:02 
Početnik

Mene samo zanima koliko ste dobili vi koji ste prosli uz danonocno ucenje i naucili knjigu savrseno?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 vel 2013 11:01 
Aktivan

pure evil. :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2013 15:02 
Početnik

meni iznenađenje skroz ugodna traži da se zna i to je uredu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 tra 2013 23:08 
Početnik

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja mlada profesorica na pravnim fakultetima uopće. Njena stručnost, profesionalnost, pristup i objektivnost su nešto što se rijetko viđa. Da su svi profesori poput nje vjerojatno bi broj uspješnih studenata bio puno, puno veći.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 svi 2013 14:38 
Početnik

Od pure evil do najbolje mlade profesorice na pravnim fakultetima uopće. Traži da se zna i to poštujem ja s njom nikakvih problema nisam imao ni bolja ni gora od većine ostalih. Svoje procjene o stručnosti i profesionalnosti ne mogu dati jer nemam znanja za to kao uostalom ni nijedan drugi student ali ipak mislim da je formulacija najbolja mlada profesorica na pravnim fakultetima uopće malo, zapravo previše pretenciozna.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lip 2013 16:14 
Aktivan

Kada sam bila kod nje na usmenom ispitivala me doslovno svaku sitnicu izgleda mi vrlo bahato, a to je zaista nepotrebno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 pro 2013 18:27 
Početnik

odlican predavac, na konzultacijama se potrudi objasniti, niti u jednom momentu je nisam dozivila arogantnom i odbojnom kako je ovdje opisana...moji osobni dojmovi sve 5

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 pro 2016 17:25 
Početnik

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Sramite se !

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 svi 2020 23:12 
Početnik

Iako sam položio KP prije koju godinu, Antonija mi je ostala u super sjećanju. Moram priznati da me presjeklo kad sam čuo da sam kod nje na usmenom, ali kada me počela ispitivati trema je u trenutku nestala. Traži znanje i razumijevanje gradiva, pita ono na čemu je student gubio bodove na pismenom i okolne lekcije po knjizi. Ispit više kroz konverzaciju, nadopunjava, i pomaže. Na pitanju da navedem zakonsku definiciju pokušaja na kraju sam rekao "... za koje je propisana kazna zatvora..." umjesto "... može se izreći...", odmah me ispravila, i detaljno mi objasnila zašto je to tako. Dakle može se i puno naučiti na ispitu. Za pismeni dio ispita uopće nisam učio posebni dio, što se i vidjelo iz praznog zadnjeg zadatka, pa sam iskreno rekao da nisam stigao naučiti. Uzela je u obzir to što sam bio ponavljač, što sam padao pismene 5-6 puta i rekla je da me se sjeća sa njenih predavanja, stoga mi je rekla da se vratim za tjedan dana i polažem samo posebni dio (Nisam ništa žicao nego sve na njenu inicijativu). Nakon tjedan dana odgovarao posebni dio, sve je bilo okej, čak mi je i ponudila višu ocjenu. Sve u svemu čista petica.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: