Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 05 stu 2024 08:32.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Ocjena
1 47%  47%  [ 40 ]
2 14%  14%  [ 12 ]
3 8%  8%  [ 7 ]
4 13%  13%  [ 11 ]
5 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 85
Autor/ica Poruka
PostPostano: 16 vel 2009 16:07 
Aktivan

ajooj,imam kp idući tjedan,sad sam se usr,...od straha...
Ali složila bih se sa kolegicom M.
Recimo,dok isam prošla g1 sanjala sam kačera kako me vata s nožem i zlobno se cereka.
kad mi je napisa moju svetu dvojku u indeks-zabolila me briga za njega. :seewhy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2009 14:47 
Aktivan

Teško mi je imati neko dobro mišljenje o njoj s obzirom na njezin stav i odnos prema studentima...
Znam da samo žena radi svoj posao, ali opet... :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2009 15:52 
Aktivan

Arsen je napisao/la:
A zašto ova žena ima same jedinice??? :whyowhy:

Jer je ne vole.
A dajte,kad se sitim Crnkovića,ova mi je tv u boji!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 lip 2009 15:41 
Početnik

:thumbsdown :thumbsdown :thumbsdown ženska je puno umislila. prvo dovoljno nema znanja, a tlači okolo. dođem je pitat šta mi je bilo krivo u kontrolnom, ona da nisu konzultacije, da se vratim na konzultacije, ja dođem, a dama neće da mi objasni ni jedno pitanje. ma daj. :thumbsdown :thumbsdown

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 srp 2009 12:46 
ženska je puno :wh ... totalno cjepidlačna osoba a skroz bez potrebe... naspram nje i šinković pari čovik... :looool

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 ruj 2009 10:34 
Aktivan

meni je skroz ok....položila iz prve jer sam naučila...puno traži i detaljno, ali da je po nečem gora od drugih profesora, stvarno nevidim razloga

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 ruj 2009 10:34 
Aktivan

kosmos je napisao/la:
ženska je puno :wh ... totalno cjepidlačna osoba a skroz bez potrebe... naspram nje i šinković pari čovik... :looool

hahahahahahaaaaaaaa...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 ruj 2009 00:49 
bam je napisao/la:
ajde neka neko i za nju kaže koju dobru riječ

80% ocjena ˝1˝=mislin da to govori samo za sebe! :happpppppy

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ruj 2009 21:15 
Aktivan

definitvno najgora profa na faksu. arogantna, bahata i bezobrazna. ovo je blaga verzija mog stvarnog misljenja o njoj.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 pro 2009 21:48 
Početnik

:cerek: Mlada, a tako nadobudna. Spusti se na zemlju i shvati da si jednom i ti bila student.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 pro 2009 21:54 
cipar je napisao/la:
:cerek: Mlada, a tako nadobudna. Spusti se na zemlju i shvati da si jednom i ti bila student.

je, al to i je problem, jer ako je završila srednju frizersku, imala se itekako potrudit naučit za diplomu (naravno, uz prensupciju da nije priko veze to rješila) a i sigurno su je drugi maltretirali zbog toga, pa se eto, ne namjerno (je, moš mislit!) ´osvećuje´ nama, jer može i jer smo tu... :funny: :damnfunny

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2009 00:36 
Aktivan

kosmos je napisao/la:
cipar je napisao/la:

je, al to i je problem, jer ako je završila srednju frizersku, imala se itekako potrudit naučit za diplomu (naravno, uz prensupciju da nije priko veze to rješila) a i sigurno su je drugi maltretirali zbog toga, pa se eto, ne namjerno (je, moš mislit!) ´osvećuje´ nama, jer može i jer smo tu... :funny: :damnfunny
ma odakle ti to za frizersku-pa ne bi mogla s trogodišnjom upisat pravo nego samo neku višu...mislin da je prof. završila gimnaziju...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 pro 2009 11:49 
No life

tatjana_ je napisao/la:
kosmos je napisao/la:
cipar je napisao/la:

ma odakle ti to za frizersku-pa ne bi mogla s trogodišnjom upisat pravo nego samo neku višu...mislin da je prof. završila gimnaziju...

mislim da krivo mislis :D

prije 20ak godina su vazila druga pravila. :p

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 pro 2009 11:46 
Forumaš

Totalno nepristupačna :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ožu 2010 17:12 
Aktivan

ok je.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2010 14:15 
Aktivan

amy je napisao/la:
Arsen je napisao/la:
Arsen je napisao/la:
A zašto ova žena ima same jedinice??? :whyowhy:

de recite mi, zašto je ona tako strašna? :damnfunny

Zato što je zla.
Amen.

Točno. :tenk

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2010 14:21 
Aktivan

nekistudent je napisao/la:
tatjana_ je napisao/la:
kosmos je napisao/la:
cipar je napisao/la:

mislim da krivo mislis :D

prije 20ak godina su vazila druga pravila. :p

Upisala se za vrime rata kad se moglo sve.tad je valjda i kerum moga završit pravo :happpppppy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 tra 2010 18:14 
Aktivan

a evo sad će me svi popljucat al ona je meni stvarno ok lipo me pitala i iz tog predmeta imam najveću ocjenu (a nisam baš odličan student hahaha daaaleko od toga) žaj mi je ako je koga satrala al meni je bila i više nego ok

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 tra 2010 16:33 
Sega mega kul forumaš

prema meni isto skroz korektna, makar djeluje jako hladno...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 srp 2010 12:13 
Aktivan

Na predavanjima lipo sve objasni,na ispitu je meni bila super tako da cista 5 od mene :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 ruj 2010 12:08 
Aktivan

Meni je bila katastrofa, al možda je to bila neka faza, ljudi se mijenjaju....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 ruj 2010 15:52 
Aktivan

Daj Bože!

Radi novih generacija, ne poželim nikom da se prema njemu ponaša kao prema meni.

A meni je još bilo glupo šta je svi blate i troše vrime na komentiranje...

Dobro Lara kažeš, nadamo se da se ljudi stvarno mijenjaju.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 11:00 
Forumaš

Ja je do ispita nisam moga smislit.. al na ispitu je bila i vise nego ljubazna. Izosta je krestav glas, kolutanje ocima, deranje, tako da je ispit bia, bar meni, jedan od ugodnijih :mrgreen:

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 21:43 
Forumaš

dosta forsira na usmenome, zahtjevna, trazi i primjere uz definicije -bas se mora sa razumijevanjem naucit ono gradivo kojega ima previse (preko 500str opceg dijela, 150 posebnog, kazneni zakon, prirucnik) -zato to sve skupa i cini KP jednim od najtezih ispita na faxu

ne svida joj se vidit kopiranu knjigu sta je po meni jos jedan minus... a i ona evidencija koju vodi kroz drugi semestar o (ne)dolasku na predavanja nema smisla

ugl, nema straha...ako naucis -prodes,ko i sve drugo...

od mene ocjena 3 --koliko je i ona meni dala :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2010 09:41 
-Moderator-

Moj komentar na dotičnu asistenticu po'ed :whyowhy: :beeelj: :evil: :scared

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 09:50 
Aktivan

slika

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 12:18 
-Moderator-

BLAH234 je napisao/la:
slika

:ROFL :ROFL :ROFL

Sličnost je nevjerojatna... :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2010 06:35 
Aktivan

potpisujen na ovu gori sliku :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 lis 2010 17:41 
Početnik

predaje dobro...objašnjava ok...
al ima gadnu narav i lako se da iživcirat :lol:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2010 21:32 
Početnik

Meni je profesorica Dragičević bila jedna od najboljih i najugodnijih ispitivača!! Ako se nauči dobro, nema nikakvih problema jer je profesorica korektna ! :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 sij 2011 16:47 
Početnik

kosmos je napisao/la:
cipar je napisao/la:

PROFESORICA NIJE ZAVRŠILA NIKAKVU FRIZERSKU SKOLU NEGO GIMNAZIJU I BILA JE JEDAN OD NAJBOLJIH STUDENATA SVOJE GENERACIJA..DRAGI KOLEGE UHVATITE SE KNJIGE.MALO KADA JE PROBLEM U ISPITIVAČU VEĆ U KOLIČINU I KVALITETI ZNANJA S KOJIM STUDENTI RASPOLAŽU.SVI ISPIT KOJE SAM DO SADA POLOŽIO(UKLJUČUJUĆI I OVAJ) IZISKIVALI SU VELIKU KOLIČINU MOG TRUDA I VREMENA-A TO JE ONO ŠTO VEČINA STUDENATA NE SHVAĆA,A POLOVINI IM NIJE NI MJESTO NA FAKULTETU,JER NE SAMO DA NEMAJU RADNIH NAVIKA VEĆ NE POZNAJU NI PRAVILA KULTURNOG PONAŠANJA.FAKULTET JE MJESTO NA KOJEM SE UČI A NE PAZAR NA KOJEM SE CJENKA I GLEDA KAKO SE PROŠVERCAT. OVAJ ISPIT JE TEŽAK,GRADIVO JE VELIKO I SLOŽENO,A ISPITIVAC CE VAM BITI ONAKAV KAKVIM GA VI UČINITE. :tenk

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 sij 2011 17:39 
Sega mega kul forumaš bez života

Kanđa je napisao/la:
VEČINA

veĆina

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 sij 2011 17:45 
Sega mega kul forumaš

ineess je napisao/la:
Kanđa je napisao/la:
VEČINA

veĆina

:mrgreen: :mrgreen:

nego, pise kolega ko da je placen za ovaj post... :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 sij 2011 20:39 
Forumaš

Kanđa je napisao/la:
PROFESORICA NIJE ZAVRŠILA NIKAKVU FRIZERSKU SKOLU NEGO GIMNAZIJU I BILA JE JEDAN OD NAJBOLJIH STUDENATA SVOJE GENERACIJA..DRAGI KOLEGE UHVATITE SE KNJIGE.MALO KADA JE PROBLEM U ISPITIVAČU VEĆ U KOLIČINU I KVALITETI ZNANJA S KOJIM STUDENTI RASPOLAŽU.SVI ISPIT KOJE SAM DO SADA POLOŽIO(UKLJUČUJUĆI I OVAJ) IZISKIVALI SU VELIKU KOLIČINU MOG TRUDA I VREMENA-A TO JE ONO ŠTO VEČINA STUDENATA NE SHVAĆA,A POLOVINI IM NIJE NI MJESTO NA FAKULTETU,JER NE SAMO DA NEMAJU RADNIH NAVIKA VEĆ NE POZNAJU NI PRAVILA KULTURNOG PONAŠANJA.FAKULTET JE MJESTO NA KOJEM SE UČI A NE PAZAR NA KOJEM SE CJENKA I GLEDA KAKO SE PROŠVERCAT. OVAJ ISPIT JE TEŽAK,GRADIVO JE VELIKO I SLOŽENO,A ISPITIVAC CE VAM BITI ONAKAV KAKVIM GA VI UČINITE. :tenk

kolega - relax... sve ce bit u redu. Ako ti zelis svojim trudom i znanjem uspit u zivotu, to je tvoje pravo. Samo nemoj oduzimat pravo drugima da se svercaju i voze slalom kroz zivot, jer to je njihov izbor, ili ne? :damnfunny

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 sij 2011 12:33 
Početnik

Danny je napisao/la:
ineess je napisao/la:
Kanđa je napisao/la:
VEČINA

veĆina

:mrgreen: :mrgreen:

nego, pise kolega ko da je placen za ovaj post... :roll:

hahaha,je vam drago sta san falia. :mrgreen: :happpppppy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 vel 2011 03:45 
Početnik

Ako se nauči prolazi e bez problema, nikako je nebi preporučia za bubatore i štrebere, na ispitu triba pokazat stav i sigurnost, sve triba znat jer može na usmenon doć bilo šta ! Ko ne barata dobro opći institutima ne bi preporučija izlazak na ispit jer stvarno traži razumjevanje istih do savršentsva. Ali baš da je onakvo zlo kakvin su je prikazivali nije, zapravo suprotno- ugodna , fer, korektna jedna od strpljivijih i boljih profesora na fakultetu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 vel 2011 15:36 
Sega mega kul forumaš bez života

Danas bila na ispitu položila iz prvog puta!I uvjerila se da priče nisu istinite,sve najbolje o njoj!Jako ugodna,stručna i nadasve korektna profesorica!Od mene 4!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2011 04:37 
Početnik

Prijavio san se samo kako bi ovo prokomentira. Izuzetna predavačica. Za razliku od profesorice Kurtović drži i punu predavaonicu pod kontrolom, gradivo objašnjava čak i bolje od profesorice. Istina malo bahata ali bio bi i ja na njezinim mistu ( 4.9 prosjek na faksu) na ispitu ugodna, korektna, strpljiva. Traži znanje s razumijevanjem i kad joj ga pokažete uistinu će vas poštovati. Morate joj pokazati zainteresiranost. Izlazi u susret s podpitanjima navodi vas na odgovor uopoće me nije upilala s definicijama ni glupostima nego traži logičnu primjenu naučenog. Priče o njoj uopće nisu istinite i defrinitvno ne zaslužuje status najgore osobe na pravnom fakultetu. Žalosno je veću ocjenu dobiva Andrija Crnković koji ponudi studetima da upisuju sami sebi ocjene prema "savjesti". Kao on je kralj a ona vještica, to samo pokazuje koliko ste objektivni. Upravo obratno zbog ljudi poput nje ovaj fakultet još ima neku čar, njegova diploma još nešto vridi. A kažete živčana ovakva onakva pa ja se divim njezinoj strpljivosti jer da meni takve gluposti pričate kakve sam čuo ja bi vam indekse izbaciva kroz prozor. A po nasciturusu pišete pogrešne opdgovre a o glupostima pitanja koja se postavljaju po forumu neću ni pričat. Svaka joj čast na strpljivosti. Logično je da ispituje 30-45 min jer bi sve manje bilo nepošteno prema materiji i ocjena ne bi bila objektivna. Definitvno je ne preporučam štreberima i ljudima kojima je vrh 2. Pohvala ciloj katedri najbolja s kojom sam se do sad sreo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2011 12:11 
-Moderator-

kliker je napisao/la:
Prijavio san se samo kako bi ovo prokomentira. Izuzetna predavačica. Za razliku od profesorice Kurtović drži i punu predavaonicu pod kontrolom, gradivo objašnjava čak i bolje od profesorice. Istina malo bahata ali bio bi i ja na njezinim mistu ( 4.9 prosjek na faksu) na ispitu ugodna, korektna, strpljiva. Traži znanje s razumijevanjem i kad joj ga pokažete uistinu će vas poštovati. Morate joj pokazati zainteresiranost. Izlazi u susret s podpitanjima navodi vas na odgovor uopoće me nije upilala s definicijama ni glupostima nego traži logičnu primjenu naučenog. Priče o njoj uopće nisu istinite i defrinitvno ne zaslužuje status najgore osobe na pravnom fakultetu. Žalosno je veću ocjenu dobiva Andrija Crnković koji ponudi studetima da upisuju sami sebi ocjene prema "savjesti". Kao on je kralj a ona vještica, to samo pokazuje koliko ste objektivni. Upravo obratno zbog ljudi poput nje ovaj fakultet još ima neku čar, njegova diploma još nešto vridi. A kažete živčana ovakva onakva pa ja se divim njezinoj strpljivosti jer da meni takve gluposti pričate kakve sam čuo ja bi vam indekse izbaciva kroz prozor. A po nasciturusu pišete pogrešne opdgovre a o glupostima pitanja koja se postavljaju po forumu neću ni pričat. Svaka joj čast na strpljivosti. Logično je da ispituje 30-45 min jer bi sve manje bilo nepošteno prema materiji i ocjena ne bi bila objektivna. Definitvno je ne preporučam štreberima i ljudima kojima je vrh 2. Pohvala ciloj katedri najbolja s kojom sam se do sad sreo.

Reci ti njima Antonija :thumbsup
Olakšaj dušu :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2011 12:25 
Početnik

hahahahah ...diši Antonija :ROFL :ROFL

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: