zvijezdica je napisao/la:
imali tko kakva iskustva u vezi diplomskog kod Radica, mislim se da uzmem u njega diplomski ili u Rudolfa? Kod koga je opcenito najbolje uzeti diplomski?
jeli se sad treba uzeti tema za diplomski ili pocetkom drugog semestra?
Mislim da nije baš pitanje kod koga bi bilo dobro uzet diplomski nego kod koga možeš uzet diplomski,jer većina tih profesora koji su poželjni za diplomski jer ne cjepidlače i relativno brzo se s njima sve dogovoriš su zauzeti,i kod njih ne možeš,jer se ljudi upisuju na te liste puno ranije nego do diplomskog dođu.Tako da ti je najbolje otić od profesora do profesora za kojeg misliš da je ok i upisat se tj odabrat temu. Ja sam čekala dok su mi ostali još dva ispita i jedva sam uspila naći slobodnog profesora(mislim nisam išla u kačera ili nedajbože one iz obiteljskog..),jer iako je to po meni glupo ljudi kad upišu zadnju godinu izaberu temu,i onda te ispite polažu ko zna koliko,i ko zna kad će doći do diplomskog ali time zauzimaju misto,jer valjda ima određeni broj studenata koji mentor u toku akademske godine može uzet.
Šta se tiče Radića,čela sam da je ok ali i da ljudi to malo izbjegavaju(jer kao glupo im diplomitar s temom iz opp..),Rudolf je isto koliko znam ok ali u njega nema mista uglavnom...najbolje ti je da provjeriš koji su ti raspoloživi profesori pa ćeš se onda lako odlučit.
i u koga si na kraju uspjela dobiti temu za diplomski? a bila sam danas u Rudolfa i ka sta kazes je vec zauzet. pa ne znam u koga dalje da krenem. kakav je Sesar? i kad su mu konzultacije znali itko?