Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 10 lip 2026 09:01.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 28 kol 2010 12:52 
Aktivan

studentica000 je napisao/la:
ako se ne položi 1 predmet iz prve da li se upisuju svi predmeti s druge ili se jedan ne može upisati??
U tom slučaju što bi bilo najpametnije ne upisati ukoliko se ne položi teorija ?

dobro pitanje...mislim da to zavisi o predmetu. ako je neki pravni predmet kao teroija neces moci upisati nijedan predmet koji to trazi kao uvijet.
ali ako je nesto kao sociologija onda mislim da si svi predmeti s druge ti slobodni.
imat cu 44 boda ako nista ne polozim sad u devetom misecu, ali uglavnom druga sam godina, a ovo mogu cak i u 12. :D
nego...nisam ovjerila svoj index jos. :o otkad to moramo i hocu li moci to napravit 6.09.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 kol 2010 13:10 
Sega mega kul forumaš bez života

ja mislim da ipak mogu upisati sve predmete s druge,samo šta ne mogu ništa prije teorije polagati.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2010 03:10 
Forumaš

Zs je napisao/la:
do kad su upisi?

Dok ne završi ispitni rok što uključuje i dekanski ako ga bude, znači sve do polovice 10 mjeseca.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2010 12:53 
Sega mega kul forumaš

ja mislim da ipak mogu upisati sve predmete s druge,samo šta ne mogu ništa prije teorije polagati.

moze se upisat 60 bodova,.znaci nemoze se nikako upisat 1 ili dva predmeta sa prve godine i cijela druga,.jer bi o iznosilo proko 60,70 ects,.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2010 18:03 
Aktivan

da li se latinski boduje il ne?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2010 20:34 
Aktivan

sashha je napisao/la:
da li se latinski boduje il ne?

mislim da ne, jer bi se onda bodovalo i nama koji smo imali latinski u srednjoj školi, pa ga nismo morali polagat na faksu. mislim da ti je to samo uvjet da polažeš rimsko...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 03:08 

sirena-tg je napisao/la:

moze se upisat 60 bodova,.znaci nemoze se nikako upisat 1 ili dva predmeta sa prve godine i cijela druga,.jer bi o iznosilo proko 60,70 ects,.

jesi ti sigurna za ovo ako ostane 1 predmet s prve da se ne može upisati cijela?
ja sam mislila da se ti bodovi iz prve ne zbrajaju u drugoj,znači ne bi iznosilo preko 60.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 12:54 
ona koja piše sa WC-a

sirena-tg je napisao/la:

jesi ti sigurna za ovo ako ostane 1 predmet s prve da se ne može upisati cijela?
ja sam mislila da se ti bodovi iz prve ne zbrajaju u drugoj,znači ne bi iznosilo preko 60.

Ako si dala 50 bodova iz prve godine, možeš upisati cijelu 2.godinu, tj.60 bodova-TO VRIDI ZA SVE BOLONJCE......e sad ako si ti u "onoj grupi studenata" kojoj je teorija iznosila 13 bodova, onda nečeš moći upisati nešto s 2.godine što izNosi 13 bodova.......A ako si "bolonjac koji se upisa prošle godine" onda mislim da ti svi ispiti imaju isti broj bodova,jel? Kao i u Zagrebu-8 bodova........A po tome možeš upisati cijelu godinu......... :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 13:39 

da,svi predmeti mi iznose 8 bodova.Imam 52 boda zasad,zanimalo me samo u slučaju da ne položim teoriju sad u 9 mj.da li mogu upisati cijelu drugu god?Svi pričaju nešto svoje :roll: :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 14:28 

znači da upisuješ cilu drugu skupa sa teorijom (ukoliko ne položiš). s tim da naravno onda prvo moraš očistit prvu, prije nego
kreneš drugu polagat :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 14:38 

Zs je napisao/la:
znači da upisuješ cilu drugu skupa sa teorijom (ukoliko ne položiš). s tim da naravno onda prvo moraš očistit prvu, prije nego
kreneš drugu polagat :mig:

tnx,tako je i meni bilo nekako najlogičnije.
a kad su upisi?mislim jel traju nekoliko dana ono od-do...
ili? :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 15:06 

ak bude dekanskog, negdi do 10-15-og, ak ne onda negdi do 5-6-7. 10-og.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 15:36 

bit će dekanskog, to su mi rekle tete u referadi

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 16:34 
Početnik

Evo ovako-ja san ponavljač 2.godine (redoviti student bez plaćanja)....i zasad san položila samo engleski i statistiku(inf.i metod.).pa me zanima ako sad ne riješin više ništa u 9.misec-oću li moć upisat parcijalu 3.godinu bez plaćanja..il će me bacit na vanredno opet ka ponavljača 2.godine s plaćanjen? 8te koliko u ton slučaju plaćan)......Molin vas,ako neko zna nešto,,neka mi javi!!!stiska mi je oko toga,,a koga god pitan niko ništa ne zna....fala unaprid :-o

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 17:01 

Ne možeš upisati parcijalu ako ne ostvaris minimalno 30 bodova.Ti zasad imas 8, znaci jos 22.
Ako ne polozis nista vise upisat ces se kao ponavljač druge vanredno, a ako položiš jos neke predmete do 30 bodova, onda ces upisat parcijalu 3 i nastavit bez plaćanja.
Zato sad na učenje i dva velika nek padnu :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 kol 2010 17:42 
Početnik

ja san na trecoj,iman jos građansko s druge,da li mogu upisati sada cilu trecu ili triba imati i dalje 50 bodova?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2010 09:57 
Aktivan

Znači ljudi dekanski dok spada u 1. godinu ili šta ?? Da ne prelistavam sad cijelu temu, ima previše postova molim vas ako ko šta zna o tome ... i kakva je shema s plaćanjem? ako sam upala s plaćanjem, a dam sve ispite jel moram bit u 10 % najboljih studenata da ne bi plaćala ??? :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2010 10:06 

Znam ti samo da dekanski spada u ovu godinu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2010 11:18 
ona koja piše sa WC-a

Broj: 01 - 141/25 - 2010

Split, 1. srpnja 2010. godine

Na sjednici Fakultetskog vijeća Pravnog fakulteta u Splitu , koja je održana 30. lipnja 2010. godine donesena je sljedeća

O D L U K A

Studenti prve godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija prava i stručnog Upravnog studija, u akademskoj godini 2010./2011, smatrat će se studentima više godine studija ako iz druge godine studijskog programa upišu najmanje 42 ECT boda .

Dekan
Prof. dr. sc. Boris Buklijaš

OVO SAN KOPIRALA SA FACEBOOK PROFILA PRAVNOG FAKULTETA SPLIT....... :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2010 11:21 
Aktivan

nasciturus7 je napisao/la:
Znači ljudi dekanski dok spada u 1. godinu ili šta ?? Da ne prelistavam sad cijelu temu, ima previše postova molim vas ako ko šta zna o tome ... i kakva je shema s plaćanjem? ako sam upala s plaćanjem, a dam sve ispite jel moram bit u 10 % najboljih studenata da ne bi plaćala ??? :please:

ovo i mene zanima! ajde ljudi pomozite, ako itko ima iskustva s ovim nek se javi! :itko:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2010 17:35 
Početnik

INESSS,,FALA NA INFORMACIJAMA :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 04:18 
Početnik

Anomalija je napisao/la:
ako se ne položi 1 predmet iz prve da li se upisuju svi predmeti s druge ili se jedan ne može upisati??
U tom slučaju što bi bilo najpametnije ne upisati ukoliko se ne položi teorija ?

dobro pitanje...mislim da to zavisi o predmetu. ako je neki pravni predmet kao teroija neces moci upisati nijedan predmet koji to trazi kao uvijet.
ali ako je nesto kao sociologija onda mislim da si svi predmeti s druge ti slobodni.
imat cu 44 boda ako nista ne polozim sad u devetom misecu, ali uglavnom druga sam godina, a ovo mogu cak i u 12. :D
nego...nisam ovjerila svoj index jos. :o otkad to moramo i hocu li moci to napravit 6.09.

nisan ni ja ovjwerila index,fali mi jos potpis iz soc i seminar iz politicke,to cu ujutro...pa cu ti reci kako je proslo,a valjda ce dati,jamislin da se pise molba dekani onda da dobijes :/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 10:53 
Aktivan

brak je napisao/la:
Anomalija je napisao/la:

nisan ni ja ovjwerila index,fali mi jos potpis iz soc i seminar iz politicke,to cu ujutro...pa cu ti reci kako je proslo,a valjda ce dati,jamislin da se pise molba dekani onda da dobijes :/

ajme hvala ti :) imam samo jedan potpis, svi profesori kojima sam odgovarala uredno su to odjebali. osim profesora iz politicke koji mi je dao potpis kad sam ga zamolila. :/

molim te javi kako je proslo jer ja sam tek sestog na faksu...tad moram ic upisat ocjenu i dat seminar, te sam sluzbeno gotova sa faksom do pocetka druge godine. :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 12:16 
Aktivan

Može li se bez polozenog jednog velikog predmeta od 13 bodova upisat cijela treca, tj. koliko bodova je potrebno za upis cijele trece godine?
Hvala!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 12:33 

sanja1210 je napisao/la:
Može li se bez polozenog jednog velikog predmeta od 13 bodova upisat cijela treca, tj. koliko bodova je potrebno za upis cijele trece godine?
Hvala!

mislim da ne. jer je za upis cile godine potrebno 50 bodova, a ti bez g1 imas 47.
jedino njihova dobra volja, pošto je to samo jedan ispit, al ne bi polagala velike nade u to.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 12:37 
Aktivan

Zs je napisao/la:
sanja1210 je napisao/la:
Hvala!

mislim da ne. jer je za upis cile godine potrebno 50 bodova, a ti bez g1 imas 47.
jedino njihova dobra volja, pošto je to samo jedan ispit, al ne bi polagala velike nade u to.

Hvala na odgovoru!
Jel oni te bodove određuju svake godine drugačije il je tako od kad je bolonje?
Pa jel bilo takvih slučajeva da su dopustili?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 13:19 

mislim da je tako stalno. 30 za parcijalu, 50 za cilu godinu.
al s našim faksom nikad ništa nije sigurno...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2010 17:09 
Početnik

ako mi neko može molin vas pojasnit jer nerazumin ništa onu tetu iz referade...ja se prebacujen iz zg-a i upisujen 20 bodova razlike + 40 bodova sa 4god..i sad...jel mogu ja upisat cilu 5 god znači 60 bodova + 20 bodova sa četvrte i oću li imat pravo diplomirat u 9mj normalno ako sve položin?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2010 11:47 
Početnik

LJudi,ja san ponavljač 2.godine (redovnog studija bez plaćanja)-pa me zanima ako se želin pribacit na 3.godine.dokad mi je rok za predat papire?šta sve triban predat?te jel polažen nekakve razlike predmeta??koja je shema s tin,,jel' itko zna???? fala,,fala!!! :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2010 14:41 
Početnik

bok! ovako, sad upisvam 3 godinu upravnog prava.... prvu godinu sam platila, no kako sam položila sve ispite upis u drugu nisam tribala platit.... sad sam također položila sve ispite sa druge godine pa me zanima hoću li morat platit upis u 3??? hvala..... :?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 ruj 2010 18:14 
Sega mega kul forumaš

BLATINE36 je napisao/la:
LJudi,ja san ponavljač 2.godine (redovnog studija bez plaćanja)-pa me zanima ako se želin pribacit na 3.godine.dokad mi je rok za predat papire?šta sve triban predat?te jel polažen nekakve razlike predmeta??koja je shema s tin,,jel' itko zna???? fala,,fala!!! :grin:

ako ti sve isto ka sta je bilo(ali ipak pitaj u referadi)onda se moras pribacit za ovo vrime trajanja upisa...ono ka da normalno ides upisat godinu samo umisto toga upisujes upravno.koliko san upoznata nema razlika nego samo ovisi sta ce ti priznat od predmeta polozenih na viisokoj(po logici stvari tribali bi najnormalnije priznat).
ne znan sta sve tribas predat...najpametnije ti je stisnit zube i otic osobno u referadu,oboruzaj se zivcima i sriiiiiiitno!!!

eto,pa javi kad saznas nesto mozda i drugima pomogne.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 10:50 
Početnik

zanima me kako ide s plaćanjem ako u drugu godinu prenesem jedan predmet s prve i jel mogu normalno polagati ispite s druge???? ako itko zna.. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 12:13 
Aktivan

*b* je napisao/la:
zanima me kako ide s plaćanjem ako u drugu godinu prenesem jedan predmet s prve i jel mogu normalno polagati ispite s druge???? ako itko zna.. :)

ne mozes polagat ispite s druge godine do ne polozis sve sa prve godine, zanci nema kolokvija za tebe i to...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 17:28 
Aktivan

msm91 je napisao/la:
*b* je napisao/la:

ne mozes polagat ispite s druge godine do ne polozis sve sa prve godine, zanci nema kolokvija za tebe i to...

jel to vrijedi bas onako? ili ti se neki prof moze smilovat i rec mozes. neda mi se cekat do 12. miseca :/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 17:31 
김정일

Anomalija je napisao/la:
neda mi se cekat do 12. miseca :/

Dok ne očistiš prvu godinu, nema ništa od druge

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 17:37 
Aktivan

Inso je napisao/la:
Anomalija je napisao/la:
neda mi se cekat do 12. miseca :/

Dok ne očistiš prvu godinu, nema ništa od druge

ocemo morat placat bodove koje nam fale?
to mi je netko rekao, nadam se da nije istina. :thumbsdown
ionako placam cijelu god jer sam vanredni

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 18:15 
Aktivan

Pravnica_st je napisao/la:
Koliko bodova je uvjet za upisat 2god? I jel se broje i seminari uz predmete?

mene to isto zanima. . samo sam ja prvu godinu ponavljala i prošle godine sam pisala seminare iz rimskog i teorije i dobila potpis da sam zadovoljila itd. . sad mi nije samo jasno dal opet i ove godine trebam ponovno pisat seminare da bi dobila bodove ili mi se od prošle god računaju!??? :wtf :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 18:17 
Aktivan

pamela07 je napisao/la:

mene to isto zanima. . samo sam ja prvu godinu ponavljala i prošle godine sam pisala seminare iz rimskog i teorije i dobila potpis da sam zadovoljila itd. . sad mi nije samo jasno dal opet i ove godine trebam ponovno pisat seminare da bi dobila bodove ili mi se od prošle god računaju!??? :wtf :wtf

seminari ti se broje naravno, da se ne broje ne bi bili bodovani uopce.
42 ti je minimum...to ti je 4 predmeta i dva seminara i imas 44 boda...ka ja :ROFL

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 18:19 
Aktivan

Anomalija je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:

42 ti je minimum...to ti je 4 predmeta i dva seminara i imas 44 boda...ka ja :ROFL

ma znam da se broje nego nezz trebam li ih ja opet i ove god pisat????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2010 18:30 
Aktivan

pamela07 je napisao/la:
Anomalija je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:

ma znam da se broje nego nezz trebam li ih ja opet i ove god pisat????

njoj sam odgovorila... :grin: ti ces morat pitat iako ti ja mislim da nemoras...ako ne moras predmete koje si polozila, zasto bi seminare koji su ono skoro pa nevazni

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: