Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 09 lip 2026 07:01.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 1826 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 11 lip 2013 07:47 
Aktivan

buba-mara je napisao/la:
ahil je napisao/la:
jel neko zna koliko treba poslovica za perkušića, jel ih on uopće pita? šta najviše pita?ako se slučajno pojavi....

Kod prof. Perkušića dovoljno je znati najosnovnije stvari, ali to je cila njegova knjiga jer su tamo osnove osnova :grin: . Izvan toga APSOLUTNO NIŠTA, nikakvi zakoni, nikakve poslovice, nikakvo izmišljanje tople vode. Traži se razumijevanje naučenoga, pomoći će vam koliko smatra da je potrebno!

hvala na informacijama ali koliko je sada on prisutan na fakultetu kad je dobio veću funkciju? Koliko znam kažu da je lutrija doći kod njega na ispit.....molim te imaš li mi neki dobar savjet dati?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 12:44 
Aktivan

karl555 je napisao/la:
mala1991 je napisao/la:
p!ink je napisao/la:
jeli on upisiva pad u roku ako se izlazi na konzultacije, ja bih sad počela izlaziti?

Ovo i mene zanima,i jel se pisu padovi?

Ne znam jel se sad šta prominilo. Prije je to ovako funkcioniralo. On bi svima koji bi pali na konzultacijama reka da prijave i dođu upisat pad u roku al to niko na kraju ne bi napravia. Na normalnom ispitu bi uvik upisa prva 3 pada i onda bi reka da ako želiš na komisiju da se javiš referadi da ti oni prijave 4. izlazak, a ako ne želiš da samo ponovno dođeš i prijaviš preko studomata. Ponavljam, ne znam jel se šta prominilo...

prije dok sam ja izlazila na ispit je upisivao padove, neznam baš da to nije nitko radio, jer sam ja odg uvijek na početku jer sam putnik, a prije toga je uvijek uredno bilo upisivanje padova - uvijek je izlazio na hodnik s pitanjem " tko ima pad za upisat ", i uvijek je bilo masu ljudi

i da napomenem da on ima onaj svoj rokovnik u koji upisuje točno sve po datumima tko je kad bio, i često na ispitu prvo izvrti tu svoju tekicu

pa sad tko će na koji način, neka je svakome po volji ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 13:58 
Aktivan

Kad sam ja jednom došla upisat pad na izvanredni rok, dakle to je bia taj jedan jedini datum, nitko osim mene nije doša upisat pad, a samo taj dan na konzulatacijama nas je bar 5 palo, a da ne pričam unatrag dva miseca od zadnjeg roka koliko je ljudi palo na konzulatacijama. I svima nam je prof reka da dođemo upisat pad i ponavljam, samo sam ja taj dan došla. :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 15:43 
Forumaš

Pa je li on zamjeri /zapamti da se nije došlo, pa to kasnije prigovori?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 16:37 
Aktivan

p!ink je napisao/la:
Pa je li on zamjeri /zapamti da se nije došlo, pa to kasnije prigovori?

To ne znam, sumnjam stvarno, ali ako profesor nešto kaže da tribaš napravit u vezi ispita sigurno bolje njega poslušat nego ić na svoju ruku.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 16:38 
Aktivan

kad se moze uzet potpis?, jel ima vise napredne grupe, aako ne kad su mu konzultacije ? hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 19:55 
Početnik

ima li jos netko za komisiju 17.06. osim mene? :-( zna li netko kako to izgleda i zasto sam ja morala na komisiju, a 4. mi je put dok neki ljudi to polazu i po 8 puta i ne idu na komisiju? ima li ikakve logike na ovom ispitu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 22:07 
Aktivan

[quote="vinkovcanka"]ima li jos netko za komisiju 17.06. osim mene? :-( zna li netko kako to izgleda i zasto sam ja morala na komisiju, a 4. mi je put dok neki ljudi to polazu i po 8 puta i ne idu na komisiju? ima li ikakve logike na ovom ispitu?[/
jel ti to profesor rekao ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 22:15 
Aktivan

Jel profesor pita zelimo li komisiju nakon treceg pada ili automatski idemo na komisiju?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 22:21 
Aktivan

mala1991 je napisao/la:
Jel profesor pita zelimo li komisiju nakon treceg pada ili automatski idemo na komisiju?

nakon 3. pada ti imas pravo na komisiju, znaci mozes je sazvat ili ne moras.. ako ides na komisiju i padnes, onda mozes tek nakon 6 mj, mislim, izac ponovo..a prof. uvik upise padove, al nikad to upise cisto eto da imas i taj izbor, koliko je meni poznato nikad nikoga nije tira na komisiju !

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 22:53 
Početnik

Pad se uvijek upisuje (pogotovo kao padneš na konz. - OSIM ako ti on ne kaže: možete sad odustati i nećemo ovo tretirati kao pad, jer je ispitivanje tek u uvodnom dijelu)... Iznimka pravila je da ti prijaviš rok na studomatu i iz nekog razloga ne odjaviš i uopće ne izađeš. Tad ne moraš pad upisivati. Čisto iz razloga što njega studomat baš ne zanima. Rokovnik je bitan.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lip 2013 22:55 
Početnik

A ovo drugo pitanje... Nema komisije, OSIM ako ti to izričito ne zatražiš (no, ne preporučam ti to baš)...
Druga je situacija ako je on tebi izričito rekao da ideš na komisiju (u što čisto sumnjam)... Ne da se njemu zezati s komisijom i sazivanjem još dva prof. - komisija ti je kao i svaki drugi izlazak pred njega.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2013 13:01 
Aktivan

RacpaClone je napisao/la:
A ovo drugo pitanje... Nema komisije, OSIM ako ti to izričito ne zatražiš (no, ne preporučam ti to baš)...
Druga je situacija ako je on tebi izričito rekao da ideš na komisiju (u što čisto sumnjam)... Ne da se njemu zezati s komisijom i sazivanjem još dva prof. - komisija ti je kao i svaki drugi izlazak pred njega.

Jel moze ovo netko potvrdit?Jel se to odnosi i na padove kad se izade na ispitnom roku?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2013 13:21 
Početnik

Ma odnosi se... Kačer drži komisiju pred komisijom :-D samo na tvoje izričito traženje.. 4. izlazak je isti kao i svaki drugi kod njega.
Al eto, nek netko potvrdi.
Shark32 ti je iznad točno rekao... Ne budi luda i ne sazivaj na komisiju, jer ne moraš i bolje je da ne tražiš to..
:-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2013 22:07 
Početnik

nisam ja trazila komisiju. upisao mi je treci pad u indeks i bez rijeci smo svi izasli, jer smo svi pali. on nista nije rekao, a ja ne znam pravila na ovom faksu jer sam se tek prebacila.. no, kad sam isla ponovno prijaviti ispit, u ref. mi je receno da ne moze drugacije! i sto sad? ako padnem na komisiji, sto je iz vasih postova vrlo vjerojatno, NE MOGU 6 MJ. POLAGATI OVO!? PA VEC 6 MJESECI PADAM! a nije da nisam nista naucila!
Kakva je prolaznost na komisiji?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lip 2013 23:03 
Aktivan

vinkovcanka je napisao/la:
nisam ja trazila komisiju. upisao mi je treci pad u indeks i bez rijeci smo svi izasli, jer smo svi pali. on nista nije rekao, a ja ne znam pravila na ovom faksu jer sam se tek prebacila.. no, kad sam isla ponovno prijaviti ispit, u ref. mi je receno da ne moze drugacije! i sto sad? ako padnem na komisiji, sto je iz vasih postova vrlo vjerojatno, NE MOGU 6 MJ. POLAGATI OVO!? PA VEC 6 MJESECI PADAM! a nije da nisam nista naucila!
Kakva je prolaznost na komisiji?

samo prijavi ispit na studomatu i izadji kao i svaki put do sada..sta se tice komisije , to ne znam..i strpljenja kolegice, pola godine jos uvijek nije strasno za ovaj predmet.. na zalost ..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 10:05 
Početnik

hvala shark! ja sam stari student pa za mene nema studomata.. a strpljenje.. eh, da su mi 23! :-)

poslala sam poruku prof. i on kaze da kad je vec sazvana komisija, onda cemo tako. samo se nadam da postoji nacin da izbjegnem ovih sest mjeseci ako opet padnem... izludjuje to sto bez obzira na spremljenost ovog ispita, nikad nisam uvjerena da cu proci...

javim sto se dogodilo u ponedjeljak! u medjuvremenu, molim nekoga sa iskustvom sa komisije da to podijeli s nama. hvala.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 11:09 
Aktivan

hvala shark! ja sam stari student pa za mene nema studomata.. a strpljenje.. eh, da su mi 23! :-)

poslala sam poruku prof. i on kaze da kad je vec sazvana komisija, onda cemo tako. samo se nadam da postoji nacin da izbjegnem ovih sest mjeseci ako opet padnem... izludjuje to sto bez obzira na spremljenost ovog ispita, nikad nisam uvjerena da cu proci...

javim sto se dogodilo u ponedjeljak! u medjuvremenu, molim nekoga sa iskustvom sa komisije da to podijeli s nama. hvala.

sretno!! :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 13:47 
Aktivan

Jesu dosta ZV,ZZK i ZOO ili treba i ove druge s prve stranice?Ne pita valjda i Zakon o naknadi za imovinu oduzetu za vrijeme jugoslavenske komunističke vladavine?A novele treba znati kad su donesene,treba li sta mijenjaju?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 16:33 
Početnik

mala 1991, trebas znati sve te zakone, a taj "jugoslavenski" mu je cak jedan od najdrazih za ispitivanje. i da, treba znati sto se kojom novelom promijenilo, a ne samo N/N..
ja sam posljednji put pala na Zakonu o zakupu i prodaji poslovnog prostora 91/96, a koji je ukinut novim Zakonom o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora 125/11 - budalasto sam mislila kako nije toliko vazan kad postoji novi kojeg sam dobro naucila..
osim toga, pitao me sto bih ucinila, pravno, da mi kolegica ukrade taj moj dzemper i pobjegne.

pocinje mi biti jasno zasto ljudi izlaze i po 10ak puta..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 16:59 
Forumaš

mala 1991, trebas znati sve te zakone, a taj "jugoslavenski" mu je cak jedan od najdrazih za ispitivanje. i da, treba znati sto se kojom novelom promijenilo, a ne samo N/N..
ja sam posljednji put pala na Zakonu o zakupu i prodaji poslovnog prostora 91/96, a koji je ukinut novim Zakonom o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora 125/11 - budalasto sam mislila kako nije toliko vazan kad postoji novi kojeg sam dobro naucila..
osim toga, pitao me sto bih ucinila, pravno, da mi kolegica ukrade taj moj dzemper i pobjegne.

pocinje mi biti jasno zasto ljudi izlaze i po 10ak puta..

što je točan odgovor na to s džemperom?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 17:28 
Početnik

plink

Ne znam tocno, mogu nagadjati o samopomoci, roku od 1 mjesec iz ZV da pronadjem podatke o kolegici pa onda posjedovna tuzba.. nije objasnio, poslije toga smo svi pali...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 19:04 
Početnik

p!ink je napisao/la:

Ako je već pobjegla, i to recimo na biciklu ili ona brže trči pa ju ti ne možeš nikako stići, nema više govora o dopuštenoj samopomoći (i pazi, dopuštena samopomoć uvijek mora biti primjerena okolnostima) onda ti preostaje sudska zaštita u vidu posjedovne tužbe.

Međutim, džemper ti je samo drugi oblik njegove omiljene cake; one s torbom. Naime, stvar je u tome da ti ne možeš više zapravo apsolutno ništa, pa ni podići posjedovnu tužbu jer ne znaš ime kolegice koja sjedi do tebe. Naravno, ako znaš njeno ime i prezime, onda možeš podići posjedovnu tužbu. :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lip 2013 20:34 
Forumaš

Madison je napisao/la:
p!ink je napisao/la:

Ako je već pobjegla, i to recimo na biciklu ili ona brže trči pa ju ti ne možeš nikako stići, nema više govora o dopuštenoj samopomoći (i pazi, dopuštena samopomoć uvijek mora biti primjerena okolnostima) onda ti preostaje sudska zaštita u vidu posjedovne tužbe.

Međutim, džemper ti je samo drugi oblik njegove omiljene cake; one s torbom. Naime, stvar je u tome da ti ne možeš više zapravo apsolutno ništa, pa ni podići posjedovnu tužbu jer ne znaš ime kolegice koja sjedi do tebe. Naravno, ako znaš njeno ime i prezime, onda možeš podići posjedovnu tužbu. :mrgreen:

hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lip 2013 21:02 
Početnik

Rok za dopustenu samopomoc nije 1mjesec!!!
Nego 30 DANA!!!
paziti na to jer se razlicito racunaju rokovi u mjesecima i danima-cl.300.ZOO :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lip 2013 21:17 
Početnik

Paradiso je napisao/la:
Nego 30 DANA!!!
paziti na to jer se razlicito racunaju rokovi u mjesecima i danima-cl.300.ZOO :)

Nije tako. Ja sam rekla da vise nista ne mogu jer ne znam nista o toj curi, na sto je pitao drugu kolegicu i ona je pocela nesto o roku od mjesec dana koji pocinje teci nakon sto saznamo podatke ove sto je ukrala - navodno rokovi uopce ne pocinju teci dok ne znamo nista o "kradljivici". Ima u ZV nesto o tome ali nije mi jasno bas..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2013 17:28 
Početnik

Paradiso je napisao/la:
Nego 30 DANA!!!

Nije tako. Ja sam rekla da vise nista ne mogu jer ne znam nista o toj curi, na sto je pitao drugu kolegicu i ona je pocela nesto o roku od mjesec dana koji pocinje teci nakon sto saznamo podatke ove sto je ukrala - navodno rokovi uopce ne pocinju teci dok ne znamo nista o "kradljivici". Ima u ZV nesto o tome ali nije mi jasno bas..

Postoje dva roka - subjektivni i objektivni.

Subjektivni traje 30 dana i počinje se računati prvi dan poslije dana u kojem je osoba A saznala za čin smetanja i za počinitelja (kumulativne pretpostavke, dakle), a objektivni rok traje godinu dana od nastalog smetanja. I to je to.

Dakle, subjektivni rok počinje teći tek kad uz sam čin smetanja saznaš i identitet počinitelja, a objektivni teče neovisno o identitetu počinitelja - samo od nastalog čina smetanja. Ako je posjed smetan 23.4.2013., tada objektivni rok završava 23.4.2014. godine. A ako je osoba A u međuvremenu saznala za identitet osobe B, npr. 15.5.2013., tada će 16.5.2013. početi teći subjektivni rok i on traje 30 dana.

Ako pita da li može trajati subjektivni rok manje od 30 dana ili više, odgovor je potvrdan. Naime, može se dogoditi da saznate identitet osobe B tek 10.4.2014. pa se rok računa od 11.4.2014. i završava 23.4.2014. kad je zadnji dan objektivnog roka. A može trajati više ako je recimo zadnji dan subjektivnog roka neradni dan pa je zadnji dan roka prvi radni dan; dakle, 31. dan ili eventualno 32.dan, a čak i 33.dan.

Nadam se da je jasnije! I JAKO, JAKO pazite na razliku u danima & tjednima, mjesecima i godinama! Jer postoje dva načina računanja rokova i nije isto reći mjesec dana i trideset dana.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2013 20:24 
Početnik

Madison je napisao/la:
Paradiso je napisao/la:
Nego 30 DANA!!!

Postoje dva roka - subjektivni i objektivni.

Subjektivni traje 30 dana i počinje se računati prvi dan poslije dana u kojem je osoba A saznala za čin smetanja i za počinitelja (kumulativne pretpostavke, dakle), a objektivni rok traje godinu dana od nastalog smetanja. I to je to.

Dakle, subjektivni rok počinje teći tek kad uz sam čin smetanja saznaš i identitet počinitelja, a objektivni teče neovisno o identitetu počinitelja - samo od nastalog čina smetanja. Ako je posjed smetan 23.4.2013., tada objektivni rok završava 23.4.2014. godine. A ako je osoba A u međuvremenu saznala za identitet osobe B, npr. 15.5.2013., tada će 16.5.2013. početi teći subjektivni rok i on traje 30 dana.

Ako pita da li može trajati subjektivni rok manje od 30 dana ili više, odgovor je potvrdan. Naime, može se dogoditi da saznate identitet osobe B tek 10.4.2014. pa se rok računa od 11.4.2014. i završava 23.4.2014. kad je zadnji dan objektivnog roka. A može trajati više ako je recimo zadnji dan subjektivnog roka neradni dan pa je zadnji dan roka prvi radni dan; dakle, 31. dan ili eventualno 32.dan, a čak i 33.dan.

Nadam se da je jasnije! I JAKO, JAKO pazite na razliku u danima & tjednima, mjesecima i godinama! Jer postoje dva načina računanja rokova i nije isto reći mjesec dana i trideset dana.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2013 20:28 
Početnik

madison, ovo je odlican odgovor! :-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2013 20:54 
Početnik

Mozes li , Madison, ovako temeljito objasniti otpis i pripis?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lip 2013 21:11 
Početnik

Mozes li , Madison, ovako temeljito objasniti otpis i pripis?

Mogu pokušati. ;)

Situacija 1. (osnovna situacija)

A list - čest.zem.br. 1 & čest.zem.br. 2 (dakle, dvije zgrade su u pitanju, naravno)
B list - osoba X ima 2/4 i osoba Y ima 2/4 ---- na obje čestice!
C list - zanemarite ga kod otpisa i pripisa, kao da ne postoji

Situacija 2. (dolazi do prodaje polovice dijelova na svemu!)

A list - čest.zem.br. 1 & čest.zem.br. 2
B list - osoba X ima 1/4, osoba Y ima 1/4 i sad se pripisuje osoba Z koja je kupila obje polovice od osoba X i Y te njen dio iznosi 2/4
C list - zanemari

Situacija 3. (dolazi do otpisa!)

A list - čest.zem.br. 1
B list - X ima 2/4, Z ima 2/4, a Y nema jer je prodao svoju polovicu na samo JEDNOJ čestici osobi Z te nužno dolazi do otpisa te se otvara novi uložak
C list - zanemari

#novi uložak

A list - čest.zem.br.2
B list - X ima 2/4, Y ima 2/4 (a Z sad nema jer mu nije ništa prodano na drugoj čest)
C list - zanemari

Bitno je da list B uvijek matematički mora biti 1/1 što gledano kod situacije broj 3. ne bi bio slučaj. Obrati pažnju i na pravni status, naravno. To ti znači da mora biti isti vlasnik i isto pravno opterećenje (stvarni tereti itd.).

Nadam se da sam pomogla!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lip 2013 12:59 
Aktivan

Bok društvo, danas sam poslala por poruku jer sam htjela odgovarat 3.7. latinske i on mi je reko da je na putu taj dan i da on neće držat ispit. Sad jel to znači da će tad bit famozni prof.Perkušić i da ja moram prijavit za drugi dan? Jer nije spominjo nikakvu odgodu ispita, a ne znam dal kod drugog mogu odgovarat te latinske.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lip 2013 13:32 
Aktivan

studentica007 je napisao/la:
Bok društvo, danas sam poslala por poruku jer sam htjela odgovarat 3.7. latinske i on mi je reko da je na putu taj dan i da on neće držat ispit. Sad jel to znači da će tad bit famozni prof.Perkušić i da ja moram prijavit za drugi dan? Jer nije spominjo nikakvu odgodu ispita, a ne znam dal kod drugog mogu odgovarat te latinske.

Jel 03.07 prvi dio roka?Moze li se izaci 03.07 i 17.07?Btw jel dovoljna knjiga klaric-vedris za perkusica?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2013 00:10 
Početnik

mala1991 je napisao/la:
studentica007 je napisao/la:

Jel 03.07 prvi dio roka?Moze li se izaci 03.07 i 17.07?Btw jel dovoljna knjiga klaric-vedris za perkusica?

meni su rekli u referadi da je prvi dio roka do 3.7. , tj. drugi dio pocinje od 4.7.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2013 12:14 
Početnik

Jel ima jos netko informaciju da nece biti Kacera 03.07og? To bi znacilo da ce biti Perkusic, a onda bi on trebao pitati i ove koji nisu njemu na popisu jel?
Mala1991 trebalo bi se moc izac 03.07 i 17.07, 03. je jos prvi dio roka, 17. drugi dio...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2013 12:49 
Početnik

Ima li tko da je jucer bia na ispitu ili slusa??? Molim da se kaze sta je bilo bar za nas putnike koji nismo u mogucnosti doci, hvala unaprijed

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lip 2013 16:05 
Aktivan

Jučer je prof reko još dvjema kolegicama da ide negdje van grada,na put,krajem mjeseca i da ne zna još sigurno za 27.6. ali da za latinske ne prijavljuju 3.7. već neki dr datum,da mu se javi sms-om u vezi tog jer on neće bit tad

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2013 15:10 
Aktivan

Jeli se još ikome na studomatu iznenada prominilo da 3. 7. spada u drugi dio roka, a donedavno je taj datum spada u prvi???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2013 15:14 
Početnik

Kako to vidis da ti se promijenilo, ne kuzim? meni ne pise na studomatu kad je koji dio roka...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lip 2013 15:51 
Aktivan

mhm je napisao/la:
Kako to vidis da ti se promijenilo, ne kuzim? meni ne pise na studomatu kad je koji dio roka...

Takoder,ne pise.Btw 03.07 bi triba bit prvi dio,valjda ce nam ovi u referadi dat prijavit za 17.07(ako padnemo treceg)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1826 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: