Zulardinho88 je napisao/la:
bajadera je napisao/la:
3. Tri stajališta su ti: strukturno kao plan rasporeda i poslova, sustav veza među ljudima
teleološko kao sredstvo za postizanje ciljeva
materijalno kao skup materijalnih sredstava i ljudi.
2. Vođenje organizacije prema van su ti jako dugački odgovori, ali okvirno i s razumijevanjem ovako: dakle, postoje odnosi prema van (tj među organizacijama) i unutar organizacije (koji se onda dijele na osobe i na rad). E, sad, ako je pitanje samo ovo prema van onda imas da se vođenje bazira: *upoznavanje općenitijih centara u organizacijskom sustavu i izvan njega s rezultatima rada uo i prenošenje primljenih uputa natrag u uo
*uspostava i održavanje kontakata i suradnje unutar upravnog sustava s drugim uo
*održavanje kontakata s predstavničkim tijelima i drugim tijelima kojima je uo odgovorna i olakšavanje nadzora
*ostvarivanje načela javnosti
1. Mijenjanje odnosa niti meni nije baš najjasnije..uglavnom, znam da postoji prvo vođena grupa, zatim hijerarhijska organizacija i na kraju (evolucije? :D) timska mreža.. u svemu tome je bitno da se mijenjaju odnosi među ljudima, članovima..i ovo prvo je dosta kao strogo i vezano uz vođu, zatim neka stroga hijerarhija i na kraju timska mreža za koju bi valjda bila karakterstična ravnopravnost, ali istovremeno i međuovisnost.
Nadam se da je barem malo pomoglo!!
Sretno nam bilo!!
Hvala puno, pomoglo je!!
Ma više se ni ne trudim pojasniti si ovaj predmet jer jer mi je u rangu metodologije, a ljudima koji pišu ovakve ne čitljive knjige treba čestitati kakvi su debili..
Nadopuna ovog mijenjanja odnosa - prije vođene grupe su primarne grupe, kao najosnovniji oblik suradnje. Onda kad se njihovi interesi počinju diferencirati, ta grupa postaje neelastična pa je potrebno nešto promijeniti. Zato dolazi vođena grupa, u kojoj prvo postoji taj vođa sam a na nešto kasnijem stupnju razvoja se kreira nešto kao upravni sektor (čini mi se da u knjizi piše štab, ali to mi je nekako previše vojna terminologija!). I onda ove dalje...
A što odgovoriti na kameralizam? Osim ono o studiju i uopće školovanju službenika? Ili je to sve?
A homeostaze?