angry candy je napisao/la:
Ajde čestitam ti, baš mi je drago, znam da si se mučia s KPP-om.
A šta se tiče "tehničkih informacija", po tvojoj procjeni:
-iz čega je najbolje učit
-koja je najbolja metoda
-koliko treba odvojit za ispit?
-ima li neka dodatna literatura koju bi preporučia?
Hvala ti. Ma mucio sam se jer sam ljencina i odlazem ono sto bi trebalo da bude primarno.
Idemo redom...
- Ucio sam opci dio iz profesorove knjige elektronskog izdanja (a krenuo sam bio sa Krapcem pa sam odustao kad sam cuo da je profa stavio nove zakone) koja ti ima sve izmjene i dopune i medjunardno pravo, koje me spasilo, jer kao sto rekoh kartice imaju od sad 5 pitanaj i 99% je jedno iz tog novog dijela ajmo ga tako nazvat, te obavezno proucit ZKP puno tog sjedne u glavi i razbistri se teorijski dio
- Metoda je procitat opci i posebni dio kao stivo kao knjigu, onda krenut pomalo ucit, sve iz razloga jer je ispit povezan, dakle kraj i pocetak ispita su kao jedna cijelina i povezani su na taj nacin da ces lakse ucit ako znas sto te ceka i sa cim je povezano, dakle konkluzija je ispit je jedna prica povezan i isprepletena od pocetka do kraja, moja preporuka ne mora znacit da je ispravna!
- Uf ne pitaj mene koliko, ja bi rekao ovog lezernog citanja i pocrtavanja mjesec ipo dana, te jos minimum toliko da to sjedne, ajmo opet rec cca 3 mjeseca, opet upozoravam da je to mozda moj IQ i lijenost mozda drugima treba znatno manje upssss

- Od dodatne nisam nista uzeo, jer ja sam vise tip koji voli labude, dakle duje, nisam ganjator visokih ocjena, ali ako bas moras onda je najinteresantniji dio onaj uz maloljetnicku delikvenciju mislim da njega najvise pitaju svi jer je kao delikatesa

Makar opet govorim nisam ga ni takao vec samo po prici kolega malo sam pohvatao konce kad je par nas bilo ponavljalo zajedno i par puta ona predavanja prije ispita, kao pripreme za ispit u 11 misec koja su bila.
Nikad nisam bio na predavanjima iz KPPa, smatram da su NEPOTREBNA, ja radim, treniram, ne mislim gubit vrijeme na nesto sto pise u knjizi, cake ces teze naucit ali eto ako bude i dalje prof Caric pitala ne morate se bojat tih caka i extremnih iznimaka makar i ona pita pokoju iznimku!
Kad izlazis prvi put? Sretno sad tebi!