Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 06 stu 2025 03:39.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

PAŽNJA PAŽNJA!
Sve teme o upisima,studomatima,bodovima,prebacivanjima,molbama i slično su radi bolje preglednosti prebačene u novi podforum Papirologija

Započni novu temu Odgovori  [ 299 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 24 kol 2009 12:24 
김정일

Laura 007 je napisao/la:
Koliko prođe dana od predaje gotovog diplomskog u referadu pa do same obrane? Rok mi je 30.9 pa... :mig:

Gotov diplomski se u referadu predaje onog dana kada ces braniti diplomski.
Znaci nije do referade problem, nego moras uhvatiti mentora da ti sastavi komisiju što je prije moguce

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 kol 2009 11:42 
Veteran

hvala :)

i meni je rok do 30.9. a jos ga moran i napisat.. oh damn

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2009 12:42 
Početnik

Thanks za odg, a jel dobijem natrag koji od tri primjerka diplomskog nakon obrane, čisto za uspomenu? :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 kol 2009 14:48 
김정일

Laura 007 je napisao/la:
Thanks za odg, a jel dobijem natrag koji od tri primjerka diplomskog nakon obrane, čisto za uspomenu? :grin:

Ne :)
tri primjerka dajes komisiji, od toga jedan ostaje mentoru, jedan ide u arhivu, jedan u referadu.
Isto tako uvezivanje diplomskog, kosta cca 50 kn komad a super izgleda.
Probat cu negdje naci sliku svog pa ti pokazem.
Tako ako ništa, barem za uspomenu uveži svoj primjerak.

edit II

Uvezivanje je najjeftinije i najkvalitentije u kopirnici od FESB-a, onaj lihvar pored faksa naplacuje 90 kn komad :rambo

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 ruj 2009 11:00 
Početnik

ok, thanks :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2009 08:14 
Forumaš

Imam pitanjca u vezi diplomskog rada? Kako ide to s odabiranjem i prijavljivanjem? Odaberem kod kog bi diplomski, odem kod profa i pitam da li mogu kod njega imati diplomski? Recimo da on kaže da mogu. Da li sama biram temu diplomskog? I onda? Jel nosim kakve formulare odmah ili poslije? Gdje to kupim? Kako ide ta cijela procedura? Molila bih tko ima vremena i volje i to je prošao da mi to potanko objasni?! Hvala vam ljudi unaprijed! :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2009 18:25 
Početnik

imam jedno pitanje u vezi sa apsolventskim ako je netko upućen: u referadi su mi udrili u 6 mj apsolventski pečat koji traje 2g, ostalo mi još 3 ispita sa 4g, jel triban šta upisivati sad kad počinje nova akademska godina, plaćati recimo upisninu ili šta slično ili samo teče apsolventski i ne treban nikakve upisne papire za novu godinu? (studiram na teret ministarstva)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2009 18:31 
김정일

teac602 je napisao/la:
imam jedno pitanje u vezi sa apsolventskim ako je netko upućen: u referadi su mi udrili u 6 mj apsolventski pečat koji traje 2g, ostalo mi još 3 ispita sa 4g, jel triban šta upisivati sad kad počinje nova akademska godina, plaćati recimo upisninu ili šta slično ili samo teče apsolventski i ne treban nikakve upisne papire za novu godinu? (studiram na teret ministarstva)

Nista ne placas, a mislim da nista ni ne popunjavas :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2009 18:43 
Početnik

thanx

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 ruj 2009 22:08 
Forumaš

Bzvz mi je šta moram upisat ponavljanje godine jer mi je osta 1 predmet sa treće a odslušala sam cilu 4 već. Onda ne mogu izać taj ispit do 12 miseca? Znate li daje li koji prof sa 4. da se odgovara "na crno" ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2009 01:14 
Veteran

jade je napisao/la:
Imam pitanjca u vezi diplomskog rada? Kako ide to s odabiranjem i prijavljivanjem? Odaberem kod kog bi diplomski, odem kod profa i pitam da li mogu kod njega imati diplomski? Recimo da on kaže da mogu. Da li sama biram temu diplomskog? I onda? Jel nosim kakve formulare odmah ili poslije? Gdje to kupim? Kako ide ta cijela procedura? Molila bih tko ima vremena i volje i to je prošao da mi to potanko objasni?! Hvala vam ljudi unaprijed! :wtf

ovisi jesi li stari ili po bolonji. ja sam rekla profesoru da sam ocistila sve ispite i da mi treba tema za diplomski, reka je da se vratim sutra kad odlucim koju temu zelim. kad sam odlucila temu, napisala diplomski i pokazala to sta sam napisala, za 5 dana sam se vratila obranila i to je to...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2009 01:39 
mene zanima jel se može škivat promociju...
jedan put san priča s nekin tipon i on je reka da ne, jer kad ideš posli uzest još kopija (ovjerenih) diplome, ti krknu neku naknadu?

i koliko (dugo) se može bit apsolvent? (do penzije?)

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2009 12:29 
Forumaš

E mene isto zanima koliko dugo možeš bit apsolvent, i ima li to veze sa tim koliko dugo si studira (mislim na padove)?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2009 08:50 
Forumaš

Kad upisujem apsolventsku da li u index upisujem predmete ili oni imaju onaj pečat sa svim predmetima??!! Tko zna, pliz??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2009 07:37 
Forumaš

jade je napisao/la:
Kad upisujem apsolventsku da li u index upisujem predmete ili oni imaju onaj pečat sa svim predmetima??!! Tko zna, pliz??

Dajte ljudi, hitno mi je!!!
:blackeye

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2009 10:15 
jade je napisao/la:
jade je napisao/la:

I mene zanima !!

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2009 10:51 
Aktivan

supertovar je napisao/la:
jade je napisao/la:
jade je napisao/la:

I mene zanima !!

Ne vjerujem da imaju pečat sa svim predmetima iz razloga šta svatko upisuje izborne predmete po želji.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2009 11:04 
Forumaš

kafka je napisao/la:
jade je napisao/la:
jade je napisao/la:

I mene zanima !!

Ne vjerujem da imaju pečat sa svim predmetima iz razloga šta svatko upisuje izborne predmete po želji.

Kaže frendica da nemaju, nego se pišu predmeti.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2009 22:57 
Ja sam danas platio 1175kn i sam sam si upisao predmete u index!

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2009 23:35 
Sega mega kul forumaš bez života

1175 kn,cudna cifra skroz.
To je onda za nas sta padamo cetvrtu ili kako da to vec nazovem?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2009 08:22 
Forumaš

Spin je napisao/la:

825+350kn=1175kn

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2009 08:25 

Kul.
Najjeftiniji upis dosad :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2009 19:12 
Početnik

Ima li tko savjet u koga izabrat diplomski- ugodan, pristupacan profesor, teme normalne, obrana bez problema...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2009 19:12 
Forumaš

Andie je napisao/la:
Ima li tko savjet u koga izabrat diplomski- ugodan, pristupacan profesor, teme normalne, obrana bez problema...

I mene zanima?!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2009 20:21 
김정일

Andie je napisao/la:

Šinky :welcome

puno bolji izbor nego uzeti kod Punde, i onda je ganjati po čitavoj državi :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 08:56 
Spin je napisao/la:

Brate nemam ja što više padat, odpadao sam ja svoje, doša sam do IV, hebao se sa KPP i GII kao Isus sa nošenjem križa :damnfunny

Sad upisuješ tzv apsolventski status ili kako se već zove, ma briga te samo da idemo na kraj više sa ovim ludostima.

P.S. Jel mi vjerujete da jedva čekam počet učit i rješavat ispite sa IV godine :D :D :D

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 08:59 
E da nadodam, ja nigdi nisam našao tu cifru, jedna od baba se smilovala mom mrkom pogledu i izustila mi nakon svega, a prije toga se izderala da nemam seminara, dok nije skontala da imam 4 komada 2 i prve 2 godine i 2 iz preostale 2 godine :D

Uglavnom ja sam predao to čudo sad meni treba pomoć i savjet:

1. Da li postoji shema da ideš do profesora i da ih pitaš bi li te pitali na konzultacijama određene ispite, da ne moram čekat apsolventske rokove?

2. Neda mi se tražit sad lijen sam, kad su apsolventski rokovi i kako ide sa prijavama?

3. Preporučite mi nekakav redosljed polaganja ispita, nešto optimalno :D

4. Postoji li koji ispit da se može učit preko materijala sa Nasciturusa, dakle online skripte pa ću da učim sa posla.

5. Hvala

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 09:34 
Početnik

ja san u 7 misecu očistia trecu,sad sam da četiri ispita iz četvrte,znači apsolvent sam, inače sam do sada plaćao 5500kn godinu. Sad me zanima jel ja moran sad vršit upis i ako moran koji je iznos koji plaćan?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 09:49 
ajme je napisao/la:
ja san u 7 misecu očistia trecu,sad sam da četiri ispita iz četvrte,znači apsolvent sam, inače sam do sada plaćao 5500kn godinu. Sad me zanima jel ja moran sad vršit upis i ako moran koji je iznos koji plaćan?
Normalno da moraš upisat, ne kontam ti pitanje? Što misliš da kad si očistio 3 da ne moraš više upisivat studentsku godinu? :ROFL

Uglavnom pitaj u referadi, svak slučaj je manje više unikatan, seminari, branitelji, ponavljači, bologna, redovni, vanredni, bla bla...ima toga malo više....zovi ili idi do njih pa pitaj, mi smo (većina nas) platila 1175kn, vanredni, po starom programu, normalni studenti bez povlastica

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 09:53 
Početnik

ajme je napisao/la:
Normalno da moraš upisat, ne kontam ti pitanje? Što misliš da kad si očistio 3 da ne moraš više upisivat studentsku godinu? :ROFL

Uglavnom pitaj u referadi, svak slučaj je manje više unikatan, seminari, branitelji, ponavljači, bologna, redovni, vanredni, bla bla...ima toga malo više....zovi ili idi do njih pa pitaj, mi smo (većina nas) platila 1175kn, vanredni, po starom programu, normalni studenti bez povlastica

u tome i jest problem sta mi je onaj lik u referadi kazao da ne moran ništa upisivat,šta mi je bilo jako čudno i još sam mu pokaza index..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:02 
Onda ništa ne upisuj i miran si! :D

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:07 

:ROFL

Naravno da moraš upisat godinu. Ili te taj u referadi nije skužio,ili nije bio raspoložen. Događa se. :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:09 
김정일

amy je napisao/la:

:ROFL

Naravno da moraš upisat godinu. Ili te taj u referadi nije skužio,ili nije bio raspoložen. Događa se. :mrgreen:

Ali ako si apsolvent, onda ne upisuješ godinu.....
Što ćeš upisati ? Sve si već odslušao ...
Pogledat ću kad dođem kući u svoj index, ali mislim da nisam ništa upisivao, ni ispunjavao one glupe upisne listove, ni ništa slično

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:10 

Inso je napisao/la:
Pogledat ću kad dođem kući u svoj index, ali mislim da nisam ništa upisivao, ni ispunjavao one glupe upisne listove, ni ništa sličnp

Ček,ali se onda ne mora plaćati produženje apsolventske ili tako nešto?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:12 
@Inso

A što sam ja onda upisao???

I ja sam imao apsolventski pečat od 6 miseca, pa sam opet morao upisivat :wink:

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:15 
김정일

amy je napisao/la:
Inso je napisao/la:
Pogledat ću kad dođem kući u svoj index, ali mislim da nisam ništa upisivao, ni ispunjavao one glupe upisne listove, ni ništa sličnp

Ček,ali se onda ne mora plaćati produženje apsolventske ili tako nešto?

Produženje apsolventske godine se plaća.
Kad sam ja položio prije dvije godine zadnji ispit sa treće, udarilo mi je apsolventski pečet na kojem je pisalo do 30.09.2009.
Da nisam diplomirao do tada, morao bi plaćati produženje apsolventske. Barem je tako meni objašnjeno

@Inso

A što sam ja onda upisao???

I ja sam imao apsolventski pečat od 6 miseca, pa sam opet morao upisivat :wink:

A što ti je pisalo na pečetu ?
Do kojeg datuma ti traje apsolventski?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:17 

Ja sam na to i mislila,da mora plaćat to produženje. Pa sam pretpostavljala da se moraju ispunjavat i listovi ponovo. Ko će više znat sve te gluposti s upisima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 10:25 
김정일

amy je napisao/la:
Ja sam na to i mislila,da mora plaćat to produženje. Pa sam pretpostavljala da se moraju ispunjavat i listovi ponovo. Ko će više znat sve te gluposti s upisima.

Stvarno ne mogu sa sigurnošću reć dok ne dođem kući i ne pogledam svoj index, al 90 % sam siguran da nisam upisivao ništa.
Šta je tu bitna stvar, ako si sve dao u roku, onda ti apsolventski traje 2 godine od od godine u kojoj su udario pečet.
Ako si pao jednu godinu, apsolventski ti traje samo jednu godinu.
Ako si pao dvije godine ili više, apsolventski ti traje do kraja akademske godine u kojoj si udario apsolventski pečet.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 13:28 
Ovako meni je u 6 misec udrila pečat do 30.9 da mi traje apsolventski rok, sad više mi ništa nije jasno, dakle jesu me zajebali za tih 1175kn jer ja sam apsolvent nepunih 3 miseca!

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2009 13:48 
Aktivan

Ovako meni je u 6 misec udrila pečat do 30.9 da mi traje apsolventski rok, sad više mi ništa nije jasno, dakle jesu me zajebali za tih 1175kn jer ja sam apsolvent nepunih 3 miseca!

Ne vjerujem da su te zahebali jer su isto naplatili još 4,5 studenata koje poznam a koji su u istoj situaciji, nego kakve ti to seminare spominješ jer ja sam vanredni student i očistio sam 3 god a da nisam do sada napisao niti jedan seminar niti mi ga je itko ikada spomenuo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 299 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: