Putovanje za studente PFS

Studentski zbor PF-a Split organizira putovanje za studente, koje bi se sastojalo u posjetu Saboru RH te drugim relevantnim institucijama u Zagrebu. Putovanje bi se odvijalo 21.01. i 22.01. 2010.god. Pozivamo zainteresirane studente PF-a Split koji imaju želju ići da nam se jave do nedjelje navečer (10.01.2010.god.) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . U mail koji pošaljete, molimo Vas napišite: ime i prezime, jmbg, (potrebno za prijavu u Sabor), godina studija te broj mobitela. U slučaju više kandidata prednost pri odabiru imati će studenti viših godina.

 

Komentari (2)Add Comment
0
...
napisao brucosisa, Siječanj 08, 2010
moze li malo detaljnije o tome, npr troskovi puta, nacin putovanja, prenociste (ukoliko se radi o nocenju) i slicno.. jel to sve fakultet organizira il se svak sam snalazi?
hvala
0
...
napisao szst_pravst, Siječanj 08, 2010
sve će riješit studentski zbor, autobus, hotel, ručak, svi detalji će se znat u ponedjeljak i bit će sve objašnjeno svima koji se prijave, nemojte čekat s prijavama, jer o tome ovisi dogovor sa Saborom u ponedjeljak. http://www.nasciturus.com/foru...444#p76444

Napišite komentar

busy